Konu: [13.11.2020] Joseph Vallario, Alfredo Ambrogio  (Okunma sayısı 270 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.11.2020 13:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @TitaN - @Victory

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @favellakubibackinbusiness

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.11.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED ROLEPLAY

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinden bir süre önce kaçırma rolü gerçekleşiyor. Rehin tutuluyorum. Joseph karakteri girdiği çatışmada vuruluyor. Bir şekilde kendini kurtarmayı başarıyor. Vurulduğundan bir saat geçtiğine rağmen hiçbir şeyi yokmuş gibi gelip rol yapmaya devam ediyor. Hiçbir şeyin yokmuş gibi davranamazsın. Gerekli kanıtlar ekran görüntülerinde mevcut. Ayrıca Alfredo karakterinin yaptığı rol net bir şekilde gözüküyor. Ekran görüntüleri incelendiğinde her şey gün yüzüne çıkacaktır. Bu tarz roller yapamazsınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.11.2020 14:04
olaya şahidim, onaylıyorum

#2 - 13.11.2020 16:54
Bu olaydan sonradan haberim oldu, kişinin telefonu alındı ve ağır yaralı. Çatıda bıraktık nasıl oluyorsa oradan kurtulmuş.

#3 - 13.11.2020 17:35
Bir sorun görmüyorum, aradan 1-1.5 saat geçmiş. Ayriyetten zaten RK'lı olduğum için oraya beklemeye geliyorum, RK'lı olmasaydım eğer orda işim olmazdı. Şikayet açmak için şikayet açmışsınız, boş.

#4 - 13.11.2020 17:39
Öyle bir şey yok. Bir saat önce vurulup, bir saat sonra rehinelerin tutulduğu eve gelip küfürler yağdıramazsın. Ortada yaptığın bir rol yok. Ayrıca bölgeye beklemek için gelmediğini de ekran görüntülerinden görüyoruz. Tek amacın sadece küfürler saydırmak. Yaralı rolü nerede? Her neyse, boş diyorsun madem yetkili kararı bekleyelim.
« Son Düzenleme: 13.11.2020 17:41 BatuhanC »

#5 - 13.11.2020 17:48
Bir saat önce 10 kişi indirip ardından wallhack ile yarım saat takip edilip 4 kişi tarafından vurulduğum doğrudur. Sizi esir almışız başınızda bekliyoruz, o sıradada ister küfür ederim ister Alfredo'ya başka bir şey yaptırırım kimse bir şey diyemez.

#6 - 13.11.2020 22:58
Sana daha bir şey açıklamak zorunda değilim. Kendini istediğin gibi avutabilirsin. Her şey ortada, kararı bekleyelim.

#7 - 14.11.2020 20:07
Merhaba,

Joseph Vallario karakteri, Yaralı Kural İhlali gerekçesiyle cezalandırılacak.
Alfredo Amborgio için ise bu seferliğine uyarıyorum, herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.