Konu: [09.11.2020 - Max_Rabbit] Powergaming + Non RP  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2020 18:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.11.2020 -13.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabamla sakince yolumda giderken kişi bana selam verdi ve beni durdurdu. Sonrasında ne olduğunu sormaya çalıştığımda önce fısıldayarak "Kanka" dedi ve daha sonrasında geçerli bir nedeni olmadan sonuç odaklı bir rol sergileyerek beni arabadan dışarı attı. Daha sonrasında ise arabayla bölgeden uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar için buraya tıklayın!: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi beni oyun zevkimden 20 dakika boyunca mahrum bırakmıştır bu nedenle ceza süresinde bir artış uygularsanız sevinirim.

#1 - 09.11.2020 18:39
Şahıs 20 dk beklemedi, yaptığımın hata olduğunu anlayıp şahısa aracı tamir edip verdim. Kendisi şuan yalan söylüyor bilginize.

#2 - 09.11.2020 18:43
Şahısın aracında gözüm yok, zaten bu yaptığımı daha önce kavga rolümüz olduğu için yaptım.

#3 - 09.11.2020 19:01
Yalan söylediğimi somut olarak kanıtlayabilirsen güzel fakat arabamı tamir etmem ve bakımını yaptırmam benim sorumluluğumda. Arabamı tamir ettirmedin de zaten, arabam geldiğimde bug halindeydi ve başka bir arabayla sıkışmış biçimdeydi. Sonuç olarak arabamı geçerli bir neden olmadan çalmış oldun.

Şahısın aracında gözüm yok, zaten bu yaptığımı daha önce kavga rolümüz olduğu için yaptım.
Öncesinde kavga rolü olduğuna dair benim bir bilgim yok, varsa SS'lerini atabilir misiniz?

#4 - 10.11.2020 04:54
Cezalandırılacak.