Konu: New character  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2020 17:17
Siyah karakterler için genç (20li yaşlarda) ve saçı kısa (örgü gibi şeyler olmayan kısa saç) karakterler ekleyebilir misiniz, güzel karakterler var ama çoğu daha büyük yaşlara uygun karakterler bu yüzden genç siyahi erkek skinleri eklenmesini rica ediyorum.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.12.2020 18:01
Bir kaç oyuncunun kullanması için ekleme yapmak saçma geliyor, özel skin ekletebilirsiniz fakat durumunuz yoksa da yapacak bir şey yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.12.2020 18:07
Bir kaç oyuncunun kullanması için ekleme yapmak saçma geliyor, özel skin ekletebilirsiniz fakat durumunuz yoksa da yapacak bir şey yok.

Niye saçma olsun biz insan değil miyiz? İstediklerimizi talep edemeyeceksek neden oynuyoruz? Sizin bakış açınızla bakarsak hemen hemen her skini birkaç kişi kullandığı için bu saçma durum ortadan kaldırılmalı ve sadece oyunun orjinal skinleri kalmalı buna ne dersiniz?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 20.12.2020 19:07
Spoiler: GösterGizle

Niye saçma olsun biz insan değil miyiz? İstediklerimizi talep edemeyeceksek neden oynuyoruz? Sizin bakış açınızla bakarsak hemen hemen her skini birkaç kişi kullandığı için bu saçma durum ortadan kaldırılmalı ve sadece oyunun orjinal skinleri kalmalı buna ne dersiniz?

Tamam dostum sakin ol, demek istediğim şu anki skinleri yeterli buluyorum şahsen, zaten platform da oyuncular sunucudaki skinlerle kalmayıp kendi istedikleri skini eklemeleri için market ürünü ekledi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 20.12.2020 19:48

Dostum, @LahmacStar (Watson NİGA OASDOASODSA) çok iyi biri düşündüğün gibi bir şey söylemek istemediğine eminim, benim kullandığım skin şuan 500 bin kişi kullanıyor ve çok ayar oluyorum. Skinimi kullandıkları için değil AKSESUARIMI BİLE ÇLMIŞLAR KALLEŞLER! :(
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok