Konu: [09.11.2020] Krikor Azizian OOC kin-tehdit  (Okunma sayısı 254 defa)

#0 - 09.11.2020 19:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Krikor Azizian - @_FletcheR_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC kin ve tehdit

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, böylesine yüz kızartıcı tehtidkâr bir olayla karşınıza çıktığım için üzgünüm, bu olayı şikayete dökmek istemezdim fakat Krikor adlı oyuncunun gerek IC gerek OOC agresifliği bir çok oyuncuyu rahatsız etmekte. Krikor; ona küfür ederseniz size ateş etme kapasitesine sahip, IC bir olay için OOC olarak tehtid edecek kadar da roleplay kavramından anlamayan birisi. Ben ve bir çok arkadaşım sunucuda çocuk rolü yapıyoruz, bu rolleri yaparak bir çok adminle role girdik, rolümüzü beğendiğini söyleyenler oldu. Lakin Krikor adlı arkadaş buna çok içerlenmiş olacak ki " çocuk rolü yapan hepimizin " kalbini kıracağını söylüyor. Gerek PM kanalı olsun, gerek başka yazışma platformları olsun üslubu ve tehtidkâr mesajları çok rahatsız edici. Bundan başka pek çok oyuncununda rahatsız olduğunu duydum, şahit oldum. Fazla uzatmayacağım, başka platformlardan oyun dışı tehtidlerde aldım fakat şikayetime eklemek istemiyorum. Şahsın " oyun oynatmam size. " cümlesi her şeyi bariz açıklıyor zaten, OOC kinsiz, bunun sadece bir ROLEPLAY olduğunu unutmadan iyi oyunlar dilerim herkese.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ,

Ek açıklamalar(varsa): Adalet yerini bulsun.

#1 - 09.11.2020 19:41
Gerekli savunmayı kanıtlarla yapacağım, 10 yaşında karakter açmışsın kaç gündür yanıma gelip durduk yere küfürler ediyorsun. senin trollerinle uğraşacak değilim.

#2 - 09.11.2020 20:36
Merhaba Fletcher, öncelikle trollememden rahatsız oluyorsan ayrı bir şikayet oluşturabilirsin ki trollemiyorum. Oyunda çocuk olmam dediğin gibi herkese küfür edebileceğim anlamına gelmiyor ve bunu yapmıyorum. Çocuk olmanın bana sağladığı bir ayrıcalık yok. Tüm bunların yanı sıra hiç bir şey tehtid ettiğin gerçeğini değiştirmiyor.

#3 - 09.11.2020 21:15
Çocuk karakteri canlandırıyorsun, her karşılaştığımızda hakaret ediyor yada argo konuşuyorsun. Bazen hızını alamayıp küfür ediyorsun. Arkadaşız ve samimiyetimize güvenerek sana sitem ediyorum, en ufak şeyde şikayet açmayı tercih ediyorsun. 10 yaşında karakterinle karşına gelen 25 30 yaşlarında iri yarı adamlara küfür etmeyi, trollemeyi bırakmalısın. Evet sinirlendim ve arkadaşa sitem ettim, karar yönetimin.

Karşıma gelir gelmez küfür etmen; https://www.upload.ee/image/12496646/1.png

Uzun uzun bir savunma yapmayacağım, arkadaşla ne zaman karşılaşsam bana küfür ediyor. Çocuk karakter canlandırıyor diye trolleme hakkı doğmuyor. Karar yönetimin.

#4 - 09.11.2020 23:59
Anlaşma sağlandı geri çekiyorum.

#5 - 10.11.2020 04:57
Lütfen bir oyun oynadığımızı unutmayalım. K&A