Konu: [22.11.2020] Bobby Gibson Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 235 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.11.2020 13:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Gibson @nokia6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.11.2020 - 21.31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP + Yaralı ihlali + B Bölmek

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı 5-6 kişilik bir grup olarak düşürüyoruz, daha sonra arkadaşım emote ile şahısı kolundan tutup götürüyoruz ss te göründüğü gibi kalabalığız şahıs zaten yere düşmüş sonra alakasız bir emote vererek tekrardan koşturmaya başlıyor yaralı rolü yapmıyor emote vererekte kalkmadı daha sonra yakalayıp tekrar düşürünce /b bölerek bu nasıl rol diyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/FEr0Dt
https://hizliresim.com/033bhA
https://hizliresim.com/yJn0BF
https://hizliresim.com/I1bLm4

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 23.11.2020 16:01
Selamlar,
İlk SS'te yaralı olduğuma dair bir kanıt göremiyorum, son SS'te yere düşmüşüm ki zaten RK yaptın bununla alakalı ss'leri ekteleyeceğim.
/b böldüğüm için sizden ve yönetimden özür dilerim anlık olarak gelişen bir şeydi ve rolü anlamlandıramadım ama tekrarı olmayacağını temin edebilirim.
Saygılar.
Eklemeyi unutmuşum, kişi burada bu rolü gerçekleştirirken BİZİM tarafımızdan sistemsel olarak bayıltıp dövülmüştü. Aşağıya şikayet konusunu bırakıyorum yani kişi de yaralıydı, rolün anlamlandıramadığım kısmı bu oldu ve ondan /b'den sordum zaten. Yine de /b'den değil PM'den sormam gerekirdi o konuda özür dilerim tekrardan roldeki arkadaşlardan, ama kişinin dediği gibi bi olay bulunmuyor. Kişinin bizle girdiği rol sonucu RK, Yaralı Kural İhlali ve CarJack yaptığı toplu şikayet konusunu da bırakıp, savunmamı sonlandırıyorum. Herkese iyi forumlar.

İlgili şikayet konusu: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93753.0
« Son Düzenleme: 23.11.2020 16:10 nokia6 »

#2 - 23.11.2020 18:35
Dostum seni ben düşürmedim zaten bunu geç fear rp ihlali yapıyorsun orda neredeyse 10 kişiyiz seni emoteyle alıyoruz role uymuyorsun kaçıyorsun sonra yakalayıp tekrar düşürüyorlar seni bir kere ooc bölmedin bundan sonrada yazmaya devam ettin yani ve yerden kalkarken emotede vermedin. bir sürü şahit var olaya gerekirse etiketleyeceğim onlarıda. ben rklı değildim ki rklı olsamda ne alaka seni ben düşürmedim ha ben düşürseydim de role uyman gerekli rolk bitince şikayetini açardın.

#3 - 23.11.2020 18:40
Dostum seni ben düşürmedim zaten bunu geç fear rp ihlali yapıyorsun orda neredeyse 10 kişiyiz seni emoteyle alıyoruz role uymuyorsun kaçıyorsun sonra yakalayıp tekrar düşürüyorlar seni bir kere ooc bölmedin bundan sonrada yazmaya devam ettin yani ve yerden kalkarken emotede vermedin. bir sürü şahit var olaya gerekirse etiketleyeceğim onlarıda. ben rklı değildim ki rklı olsamda ne alaka seni ben düşürmedim ha ben düşürseydim de role uyman gerekli rolk bitince şikayetini açardın.

Rollere uydum zaten gördüğün üzere, role uygun şekilde kaçmaya çalıştım sonrasında ve kaçarken düşürdünüz beni. Beni öncesinde düşürdüğünüze dair bir kanıt yok onu söylüyorum ben.

#4 - 23.11.2020 20:24

Rollere uydum zaten gördüğün üzere, role uygun şekilde kaçmaya çalıştım sonrasında ve kaçarken düşürdünüz beni. Beni öncesinde düşürdüğünüze dair bir kanıt yok onu söylüyorum ben.

dostum nasıl role uydun gözünü seveyim attığım sslerde kaçıyorsun emote verip ''adama vurur ve kaçmaya başlar'' gibisinden emote veriyorsun sonra role uydum diyorsun.

#5 - 23.11.2020 22:20
Kolumdan tutuyorsun diye hiçbir yere kaçamam diye bir şey yok kolumu tutan adama yumruk attım ve koşmaya başladım ne bekliyorsun siz beni kaçırmaya çalışırken karakterim ölüme razı olup peşinizden gitsin hiç direnmeden madem hiç hareket etmememi istiyorsun elimi kolumu bağlarsın öyle bir emote var mı yok.bu olaydan sonra emotesiz bir şekilde beni araçla ezip sistemsel öldürdünüz böyle bir ihlale rağmen role devam ettim. uzatma bence admin kararı seninle tartışmak bir işi yaramıyor admin SS'lere bakıp kararını verir.

#6 - 23.11.2020 22:34
Kolumdan tutuyorsun diye hiçbir yere kaçamam diye bir şey yok kolumu tutan adama yumruk attım ve koşmaya başladım ne bekliyorsun siz beni kaçırmaya çalışırken karakterim ölüme razı olup peşinizden gitsin hiç direnmeden madem hiç hareket etmememi istiyorsun elimi kolumu bağlarsın öyle bir emote var mı yok.bu olaydan sonra emotesiz bir şekilde beni araçla ezip sistemsel öldürdünüz böyle bir ihlale rağmen role devam ettim. uzatma bence admin kararı seninle tartışmak bir işi yaramıyor admin SS'lere bakıp kararını verir.

orada yaklaşık 10 kişiyiz ve yaralı bir vaziyettesin tabii ki öyle emote verip kaçamazsın en sonunda seni yakaladıktan sonra düşüyon sonra b bölüyon bu nasıl rol diye savunman bittiyse admin kararına bırakılır hayır levelin az olsa b bölmekten uyarı yersin ama levelinde fazla b bölmemen gerektiğini bilmen lazım savunman bittiyse admin kararı.

#7 - 25.11.2020 10:42
bu arkadaşlara açılan kaçıncı şikayet bilmiyorum uyarılmalarına rağmen aynı şeylere devam ediyolar, arkadaşın savunması bitmiş sanırım. @Flexman @Scealten

#8 - 26.11.2020 09:43
Merhaba,

Atılan kanıtlar titizlikle incelendi. Bobby Gibson karakteri dört kişi arasında yaptıkları göz önüne alınırsa FearRP'i aşmış durumda. Ek olarak son fotoğrafta da /b üzerinden rolü bölmüş. Karakterlerinizi oluştururken sorulan sorulardan bir tanesi zaten bu ve yapılmaması gereken bir şey. Eğer rolde istenmeyen şeyler yaşanıyorsa role olabildiğince devam edip kanıtlar toparlayın, sonrasında oyuncu şikayeti oluşturun. Karşı bir şikayetiniz mevcutsa yeni bir şikayet oluşturun. Tüm bunların toplamında Bobby_Gibson karakteri FearRP ve /b kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.