Konu: Şikayet @pankek (Dinlemeden Role dalmak)  (Okunma sayısı 143 defa)

#0 - 02.11.2020 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elias Rosales @pankek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Requan Jennings

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2020 00:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) (PM Dinlemeden Role dalmak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabam günde 5-6 kere yerin dibine giriyor, ve bende rapor atıyorum adminlere günde 3-5 kere en son Peggy Shiley (Admin) adlı karakter sorunuma yardımcı oldu ve gitti bende arabayı biraz ilerlettim araba yerin içine girecekmi diye o sırada arkadaş santa maria yolundan "uçarak" geldiği için arabama vurdu aracından indi sen kime çocuk diyorsun diye geldi karakterimi yaraladı ben kendisine PM'den "Arabam buglu yerin dibine giriyor rol yapamam dedim arkadaş (benim oyunum buglu hala) role devam etti PM'den yazıyorum SKİP geçelim bak aracım buglu role devam edemiyorum inersem arabam yerin içine giriyor gibi yazı yazdım tam hatırlamıyorum arkadaş hala role devam etti rol sonrasında uyardım arkadaşı bana sürekli rp diye kural var (Arkadaş Haklı) dedi bende biliyorum dedim ama şu an oyunum buglu olduğu için rol yapamıyorum dedim ama arkadaş dinlemeden role devam etti pm'den uyardım rolde değilim Brawl rolü yapma benimle diye geldi karakteri sen kime çocuk diyorsun dedi arkadaşıyla gitti rol sonrası uyardım arkadaşı git şikayet aç dedi bende geldim derdimi burada anlattım umarım anlamışsınızdır

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/rGfN0v      https://hizliresim.com/OR9HNY

Ek açıklamalar(varsa): -Kimsenin Jail yemesini istemem eğer kabul görülürse uyarı yeterli olacaktır(Sürekli RP konusunda haklı ama ne yapmam gerekebilirki buglu bir vakitte) (Arabamın bugu hala devam ediyor). 

#1 - 02.11.2020 01:04

#2 - 02.11.2020 02:18
Öncelikle merhaba. Yaptığımda bir şey görmüyorum, bu rolün öncesinde ocean bar'da bir tartışma rolü gerçekleşti. Sonrasında oradan çıktığımda arabayla giderken Christopher Lee karakteri ile çarpıştık. Ben onun rapor beklediğini vs.. bilemem.  Role başladıktan sonra "rapor bekliyorum/ben rol yapmıyorum benimle rol yapma" gibi şeyler söyledi, sürekli '/b' böldü. Arabası buglu olabilir, bunu role başlamadan önce söyleseydi hiç role girmezdim. Sıkıntı yok istersen yaptığımız rolü de iptal edebiliriz.
« Son Düzenleme: 02.11.2020 02:20 pankek »

#3 - 02.11.2020 04:35
Bir bugta olabilirsiniz ama karşı kişi için Sürekli RP geçerli olur. Özel mesaj yoluyla bildirdiyseniz devam edilmemesi daha iyi olur (karara göre) ama denildiğine göre /b kullanmış, "rapor bekliyorum/ben rol yapmıyorum benimle rol yapma" gibi şeyler söylemişsiniz. Kaldı ki ekran görüntülerini kırpmışsınız ve geçerli sayamam. Yine de karşı tarafta bir ihlal yok, bu yüzden gözden geçirdim.