Savunmama arkadaşın ortada belirttiği gibi bir DM olmadığını belirterek başlamak istiyorum. Kişi Wheeler Crime Family üyesidir. Geçen günlerde serverde çoğu kişinin duyduğu Wheeler' bulvarı baskınında oradaydım. Öncesinde de Wheeler' ile kendi yönetici olduğum birlik arkadaşlarımla ziyaretim sırasında oyuncuyu IC olarak bir çok kez gördüm ve tanıdım. Kişinin bahsettiği gibi sadece bir küfürden sonra olan bir durum yoktur. IC olarak birbirimize diş geçirme çabalarımız devam ederken, karşı taraftan herhangi bir üyenin aracımın yanına yaklaşarak bana IC'den ağır bir küfür etmesini karakterim IC olarak kaldırabilecek düzeyde değildir. Birliğimin herhangi üyesine bile bu tavırlar hoş karşılanmayacağı taktirde, birlik yetkililerinin tartışması üzerine bizim tarafımızda üst düzey olan bir şahısa yapılmaması gereken bir tavırdır. DM kurallarını iyice biliyorum. Kişinin bana OOC olarak kinlendiğini ve OOC olarak kini yüzünden bu şikayeti açtığını da düşünmüyor değilim.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92410.0Belirttiğim adreste kişinin şikayet formu bulunuyor. Daha öncesinde ben şikayeti açmak yerine, pm'den nazik bir dille iletişime geçerek kişiyi uyarmak istemiştim. Sonrasında bu olaylar yaşanınca, admin Heavenly'nin de isteği üzerine şikayeti oluşturmuş bulundum. Ortada hiç bir şekilde DM yoktur. IC olarak vurulma OOC'ye taşınmış, rol çerçevesindeki sorunlar bu şikayette gündeme getirilmiştir.
Ekstra olarak şahit eklediği Daphne adlı arkadaşın da MİX ile bölgeye dahil olduğu kanaatindeyim. Biz aracı tek sıkıştırmış Drive-by'a kalktığımız sırada birden Eliana kişisi ortalıklarda belirdi. Kişinin attığı ss'de ./id Eliqana yazarak bu kişiyi arattığı görülebilir. Chatlog'ların kontrolünün sağlanması taraftarıyım. Tüm savunmam bu kadardır. Admin kararını bekliyorum.
Kişilerin ekibiyle daha öncesinde role girdiğime dair ss'ler;