Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Morris -
@Rick_Balloni Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.10.2020 - 05:20
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
'
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorum ile GYM'ye gidiyordum, sahil arasın'dan giriş yaparken bir araç bana hızlıca çarptı, motor ile olduğum için kaza rolümü gerektiği kadar yaptım. Araç ile çarpan şahıs araçtan indi ve siktir ya diyerek iyi misin gibi kelimeler kullandı, yaralı rolümü yaptıktan sonra ayağa kalkma emotemi verdim ve ayağa kalktım, motoruma adım atarken şahısa işine bak dostum, lütfen aracı bir daha dikkatli dediğim zaman şahıs değişik bir küfür sergiledi ve benim karatkerim IC olarak ve hikayesi olarak dövüşçü olduğu için buna sinirlendi, şahısın yanına gittim bana mı diyorsun dediğim'de şahıs bir daha küfürler savurdu, dövüş emotemi verdim. Şahısa saldırmaya başladım, VİP olduğum için ve boks stilini kullandığım için şahısa hızlıca vurmaya başladım ve şahısı tam düşürecekken yerde ölmeye yakın araçtan silah aldı aldığı zaman zaten düşürmüştüm. Şahıs Brawl rolün'de silah çekiyor ve bu kural ilhali, orası ikincil olarak GBİ bir alan olduğu için, gerekli SS'lerimi aldım ve şikayetimi oluşturuyorum. Şahıs hata /do komutlarını sergileyerek onun'da SS'ini aldım ve rolümü bitirdikten sonra şikayetimi açıyorum. Şahısın ceza almasını taleb ediyorum. İyi forumlar, iyi roller.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını taleb ediyorum.