Atam, bize bu günleri gösterdiğin için sana minnettarız fakat bilmediğin bir çok şeyler var, kurduğun bu cumhuriyette senin ve silah arkadaşların sayesinde yaşayan bir çok insan sana ve silah arkadaşlarına hakaret ediyorlar ve etmeye de devam edecekler. Senin yokluğun bir çok şeyi değiştirdi, ülkenin gelecek aydınları söndü, kimse senin şu meşhur sözünü dikkate almadı, *Eğer benden başka birisini arıyorsanız, size bir şey öğretememişimdir.* Devlet ve din işleri aynı işlevi görüyor, günlerce her insan intihar ediyor. Kadınlar öldürülüyor, çocukların gelecekleri elden gidiyor ve öğretmenler artık eskisi gibi verimli değil. Dindar insanlara bulaşıp laiklikten bahsedenler var atam bu da dincilerin ve laikcilerin tartışması diye adlandırılıyor. İnsanlar barış içinde değil, kimse doğru yolu bulamadı ve bulamamaya devam edecek. Buraya yazacağım bir çok kelime var fakat başını ağrıtmak istemiyorum.
Şu sözünle yaşayacağım ve bu sözünle öleceğim;
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."Ne Mutlu Türküm Diyene!" Saygı ve özlemle..