Konu: [24/10/2020] Toplu Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 240 defa)

#10 - 24.10.2020 18:28
Mesele başlatıp başlatmaman da değil. Angelo White ile IC tanışmıyorsun bile.

#11 - 24.10.2020 18:37
Ayrıca, adam dövüyoruz diye saldırman? Silas'a vurman için bir neden var mı? Olayı tamamen sen başlatıyorsun.
Merhaba, daha demin attığım SS'e dikkatli bakılırsa Silas'ın bana küfür ettiği görülüyor chatte. Angelo ile alakam yok olayım Silas ile geçiyor burada.

#12 - 24.10.2020 18:40
Kardeşim benim sana rolde küfür eden yok. Biz bizzat Angelo'ya odaklandık. Tren yoluna kadar kaçtı ve sen hala bizi takip ediyosun.

#13 - 24.10.2020 18:41
Deqavious Pallen'i IC bir şekil de tanımıyorum. Ben Sean_Glennon, Silas Carter isimli şahıslar ile kavga ederken kendisi aniden Silas'a saldırdı.

#14 - 24.10.2020 18:43
Kardeşim benim sana rolde küfür eden yok. Biz bizzat Angelo'ya odaklandık. Tren yoluna kadar kaçtı ve sen hala bizi takip ediyosun.
Kardeşim? Kardeşin miyim ben senin? https://hizliresim.com/cIEnoS buraya neden bakmayı denemedin? Chate bakman yeterli gibi gözüküyor, seninle daha fazla iletişime girmeme gerek yok gibi duruyor.

#15 - 24.10.2020 19:03
Ayrıca, adam dövüyoruz diye saldırman? Silas'a vurman için bir neden var mı? Olayı tamamen sen başlatıyorsun.
Merhaba, daha demin attığım SS'e dikkatli bakılırsa Silas'ın bana küfür ettiği görülüyor chatte. Angelo ile alakam yok olayım Silas ile geçiyor burada.

Bunu rol ile sorgulayabilirsin dostum, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun benim orda rolüm Robert_Ramsey ile bunu kendisine de sorabiliriz seninle alakam bile yok... Durduk yere çıkıp bize vurmaya başladın. Kısaca hem suçlusun hem güçlü.

#16 - 24.10.2020 20:48
Atılan kanıtlarda bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum. Ceza almamayı talep ediyorum. İyi forumlar.

#17 - 06.11.2020 09:43
Savunmalar yapılmış. Açıkcası yönetim değerlendirmesi olarak bu konunun gereğinden fazla büyütüldüğünü düşünüyoruz. Ortada yok yere kavgalar gürültüler çıkmış, baktığımız zaman olayların akışı saçma, başlangıcı saçma, ortası yok, sonu zaten yok. Genel olarak tüm bu rolde bir RetardedRP söz konusu, bu şikayet konusundan bir cezai işlem çıkmayacak. Lütfen gelecekte daha mantıklı roller, savunmalar, şikayetlerle hakkınızı arayın, K&A.