Konu: [02.1.2020 - Chloe Dennis] Esc Bug Kullanım İtirafı  (Okunma sayısı 168 defa)

#0 - 02.11.2020 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chloe Dennis @Levin404

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.11.2020 18:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ESC Bug Kullanımı

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yaparken şahış önümde gidiyordu aramızdaki mesafe çok azdı birden hemen arkama ışınlandı ve aracın hızı birden çok artıp beni arkadan itepleyip duvara yapıştırdı ikimizinde aracı patladı. Ne olduğunu anlayamadığım için arkadaşa yazdım kendisi sana esc bug uygulayacaktım yazdı ki zaten uyguladı neden dediğimde ise can sıkıntısı dedi. Uyguladığının resimi yok ama bir kaç dakika sonra daha kötüsü bana yapıldı empati kurdum vs şeyler dediğinden uyguladığı anlaşılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İlk resimde truckerda gözüküyorum araç patladıktan sonra inip yeni araca binip yeni trucker yapmaya başladığımdan dolayı. Mesajıma cevap verince screenshotı orada alabildim.
Özür dilemesi ne kadar güzel bir olay olsada böyle bir şey yapıp başka birinin keyfini, emeğini çalması. ve sonuçta RPG olan bir serverda böyle bir bug kullanması hiç hoş değil. O yüzden gerekli ceza neyse verilmesini rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 02.11.2020 18:37 LifeAnDeath »

#1 - 02.11.2020 18:48
Öncelikle esenlikler. Gelip senden özür diliyorsam eğer hatamın farkına varmışımdır ve senden af diliyorum demektir. İnançlı birisi misin bilmiyorum önizleme yaptım fakat bir hadis-i şerifte şöyle buyrulur;
(Affedin ki, Allahü teâlâ da sizi affetsin ve şerefinizi yükseltsin!)
Şikayeti çekip çekmemek senin elinde ben tekrardan senden özür diliyorum iyi günler.

#2 - 02.11.2020 18:52
Dostum her şeyden önce dini böyle şeylere karıştırmaya gerek yok. He madem karıştırdın zaten inançlı bir insan canı sıkılıyor diye başkasının emeğine zarar vericek, çalacak bir şey yapmaz. Bunun özürle ilgisi yok. Zaten zaten bunu yanlışlıkla veya geçerli bir sebep yüzünden yapmış olsan zaten şikayet açmam. O zaman herkes can sıkıntısından böyle şeyler yapıp özür dileyecekse işimiz zor. Arkadaş savunmasını yaptığına göre yönetici kararı, incelemesine bırakıyorum.

#3 - 02.11.2020 18:54
Canınız sıkıldığı için başkasının oyun zevkini bozduktan sonra, konuyu herhangi bir dine bağlamanız biraz saçma gözüküyor.

Ceza alacaksınız.