Konu: [30.10.2020] Jemarcus Fremont  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 30.10.2020 18:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jemarcus Fremont @Mounted

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Melvin McKinley @uyumsuzarmy , Christopher Howard @ftzone24

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.10.2020 13.33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu videoyu izlerken karakterin birden kaybolduğunu sonrasında hoodun ortasına doğru koştuğunu gördüm. Arkadaşın olduğu birlikle savaş halindeyiz ve baskına gitmiştik bir arkadaşın peşinden koştum yakalayamadım sonrasında Jemarcus'a döndüm ve onun peşinden koşmaya başladım bir evin arkasına girdi oradan sonra hiç gözükmedi aşağı atladığımda sağa sola da bakıyorum yok en son videoda hoodun ortasına doğru koşarken gözüküyor Melvin aracı sürüyordu evin önünden mi çıktı diye bu videoyu izledikten sonra sordum ordan koşsa görüp haber verirdim dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 30.10.2020 18:18
Şahitliğimi onaylıyorum kişi eğer önümden geçseydi görürdüm ve bunu Douglas karakterine bildiririm, hiç bir şekilde görmedim karakteri.

#2 - 30.10.2020 18:48
Şikayet açtığım arkadaşın gerçekten mantıklı bir açıklaması varsa aydınlanmak istiyorum dalga geçmiyorum merak ediyorum açıkcası nereden çıktığını.

#3 - 30.10.2020 19:39
Böyle bir şikayet için uzun uzun yazı yazmamı gerektiren bir durum yok gibi görünüyor. Olay tamamen senin amatörlüğün dostum, evin arkasından dolanıyorum ve yandaki eve atlıyorum, oradan da caddeye iniyorum.  Tamamen kovalasan böyle şeylerle uğraşmazdın zaten, bundan eminim. Diyelim ki hileyim, bu ekranımda illa belli olurdu .Olay 13:33'de yaşanmış, ben 13:35'de çektiğim bir SS'i bırakacağım. Ayrıca orada beni kovalarken spaceye bas çek yaparak koştum. Öyle gta da hızlı koşulduğunu herkes bilir.

Daha diyecek birşeyim yok. Yazdıklarım yetersiz ise loglar her şekilde her türlü incelenebilir. Hile kullanmadığım için içim rahat, sıkıntı yok.

O da olmazsa yetkililer eşliğinde takip ettiğim yolu gösterebilirim.
« Son Düzenleme: 30.10.2020 19:41 Mounted »

#4 - 31.10.2020 17:03
Böyle bir şikayet için uzun uzun yazı yazmamı gerektiren bir durum yok gibi görünüyor. Olay tamamen senin amatörlüğün dostum, evin arkasından dolanıyorum ve yandaki eve atlıyorum, oradan da caddeye iniyorum.  Tamamen kovalasan böyle şeylerle uğraşmazdın zaten, bundan eminim. Diyelim ki hileyim, bu ekranımda illa belli olurdu .Olay 13:33'de yaşanmış, ben 13:35'de çektiğim bir SS'i bırakacağım. Ayrıca orada beni kovalarken spaceye bas çek yaparak koştum. Öyle gta da hızlı koşulduğunu herkes bilir.

Daha diyecek birşeyim yok. Yazdıklarım yetersiz ise loglar her şekilde her türlü incelenebilir. Hile kullanmadığım için içim rahat, sıkıntı yok.

O da olmazsa yetkililer eşliğinde takip ettiğim yolu gösterebilirim.

Olay hala "sen amatörsün" laflarıyla dönüyor. Güzel dostum bu videoyu izlerken ki merak ve şüpheyle bu şikayeti yazdım ve şikayetin açıklamasında da net bir şekilde senin açıklamanı istediğimi söylemişim boşluğa ard arda basarak hızlı koşabildiğini biliyoruz ama ard arda basarak uçabildiğini bilmiyoruz bunny yapsan zaten bu kadar hızlı gidebilirsin diye düşünüyorum ekstradan.

#5 - 31.10.2020 21:30
Düzgün kovalasaydın eminim görürdün bence boş bi şikayet ama sen bilirsin kardeşim

#6 - 02.11.2020 18:58
Arkadan dolanıp diğer eve geçtikten sonra caddeye çıkmış olabilir, savunmasında da yazdığı üzere. Net bir kanıt yok, işlem uygulanmayacak.