Konu: Joseph Masquerade, Damian Mitchel, Edward Lanier  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.10.2020 00:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Joseph Masquerade, Damian Mitchel, Edward Lanier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.10.2020 23:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Agresif rol.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece sunucuya girdim, rol yapacaktım. Çok hevesli bir şekilde role doğru giderken garip bi şekilde ters şeritten hızlı bir şekilde çarptılar. Arkalarından takip edince durdular, hiç bir şey olmamış gibi agresif rol yaptılar. Üstelik daha hiç tanımadıkları bir kişiye karşı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Böyle oyuncular, oyun zevkimizi bozuyorlar, sunucudan kalıcı yasaklanmalarını istiyorum.

#1 - 25.10.2020 01:04
Olayla uzaktan yakından alakam yok bana gelmişsin para ver diyorsun, anlamadım felan konuşuyoruz zaten şikayet edeceğim diyorsun ne diyelim kanka, amerikada yaşıyorsun sen 3 kişinin yanına gelip aracının parasını isteyebilir misin, iyi forumlar iyi günler.

#2 - 25.10.2020 01:49
Senin hevesli rolünü bozan olmadı kardeşim.Nitro basmış dümdüz gidiyorduk ama sen kendi şeridinden gitmek yerine, şerit çizgisini ortalamış bir şekilde gelip bize göz göre göre çarptın.Ondan sonra arabada kalabalık olmamıza rağmen klasik saçma rolü yapıp, bizi takibe aldın.O kadar uzaklaşmama rağmen tek başına hala takip ettin, ondan sonra araçtan indik hala daha suçlayıcı şekilde aracımın parasını vericek misiniz? paramı veriyor musunuz? gibisinden konuşmaya devam ediyorsun.Hem suçlusun hem fearRp yapmıyorsun.Yaptığın rol rol değil, ıc olarak kaza yaptığım ve tek başına olmasına rağmen uyuz şekilde aracımı takibe alan adama kimse  gül gibi cevap vermez.Hem teksin, hem senin hatandan kaza yapmışım, hem aracımı takibe almışsın birde ıc olarak pişkin bir şekilde para istiyorsun, verdiğim cevaplarda çok agresif değil,Savunmam bu kadar iyi forumlar.

#3 - 02.11.2020 21:21
Savunma yeterli bulundu, K&A.