Anca müsait olabildim, evet nerde kaldık?
Sırtlar muhabbeti sanırım, hemen savunmamızı yapalım. Karakter yapınız dayanıklılık seviyeniz yok. Cezzard'ın yaptığı açıklamada size durumu açıklamış. Peşimizde bizi avlamak isteyen koca bir birlik varken ve peşimizde çok sayıda adam varken yapabilecek en iyi şeyi yaparak hareket etmiş. Sonuçta sizi sırtlayan kişi aktif bir çatışma sırasında ve hızlı hareket etmezse vurulacağını veya öldürüleceğini düşünüyor. Bu tarz basit hamleler ile sizi sırtına alabilir.
Bana Mix ve Metagame'den şikayet açmışsınız, onunda savunmasını yapalım. Olay sırasında herkes vurulduğunda herkesi yukarı taşıyorduk, boş gördüğüm birisini sırtma almak istedim.
@Creonyaveri 'ni kaldırarak kucakladım ve birlik üyelerimden birisi onu ayakta gördüğü için sanırım yanlış anlayarak onu vurdu, bende /b kanalından neden vuruyorsun gibi bir şey yazdım. Vuran kişiyi tam hatırlamıyorum, Wheeler birliğinden de olabilir, o yüzden /b kanalından yazmışımdır. Mesaj zaten Mix veya Metagame içermiyor.
WallHack demişsiniz, onunda savunmasını yapalım arkadaşların içi rahatlasın. KingPin birliği ile çatışmaya girmeden önce
@feller 'ın bana attığı konuma doğru gidiyorduk, yolda bir anda KingPin birliğinin duvarın dibine pustuğunu fark ettim, zaten olayın şokuna girdim bir anda. Trapper'ın attığı videoda da zaten nasıl panik yaptığım görünüyor. Onların biraz ilerisinde duruyorum ve
@feller 'a sms atarak bölgeden ayrılmasını söylüyorum, onlara karşı bir mevzi olduğunu ve açığa çıktığını söyleyip yoluma devam ediyorum. Daha bulundukları bölgeden çıkarken yolda kafa kafaya karşılaşıyoruz.