Konu: Leonardo_Jefferson - Car Jacking  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.10.2020 02:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı Leonardo_Jefferson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.10.2020 2:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Car Jacking

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesiz bir şekilde aracımı çaldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 29.10.2020 02:51 crewisgang »

#1 - 29.10.2020 04:16

#2 - 29.10.2020 14:57
 Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Aracın etrafında kimse yoktu, oracıkta araba duruyordu bende F'ye basıp bindim içinde değildiniz. Sonra araca bindiğimi gördünüz ve direk yanıma doğru geldiniz bende yanıma doğru koştuğunuz görünce ilerledim. Herhangi bir şekilde yanlış yaptığımı düşünmüyorum.

#3 - 29.10.2020 15:00
Rollü bir şekilde arabayı çalmadın, emote göstermedin ve olduğu gibi binip gittin. Bunun için emote'u göstermen ve rolünü sergilemen gerekiyor. Ben yokum diye rolsüz bir şekilde. F basıp binemezsin.

+ Ben yokum dediğimde zaten o çevredeydim, benim geldiğimi görünce yine hiç bir tepki vermeden ortamdan uzaklaştın, role girmek için umursamadın beni.

« Son Düzenleme: 29.10.2020 15:04 crewisgang »

#4 - 29.10.2020 15:03
Rollü bir şekilde arabayı çalmadın, emote göstermedin ve olduğu gibi binip gittin. Bunun için emote'u göstermen ve rolünü sergilemen gerekiyor. Ben yokum diye rolsüz bir şekilde. F basıp binemezsin.
Bu çok saçma, o zaman her zaman araca binerken emote vermek zorunda kalırdık vs. Zaten san andreas bunu karşıladığı için emote vermem gerektiğini düşünmüyorum. Zaten aracın etrafına değildin ve içinde yoktun.

#5 - 29.10.2020 15:05
O zaman birisine yumrukla veya bir silahla saldırırken de emote vermen gerekmiyor Gta San Andreas bunu animasyonlarla karşılıyor.

#6 - 29.10.2020 15:09
O zaman birisine yumrukla veya bir silahla saldırırken de emote vermen gerekmiyor Gta San Andreas bunu animasyonlarla karşılıyor.
Aynı şekil değil, sen yolda bir araç görüp doğal bir şekilde F'ye basıp biniyorsun, bunun için /me aracın içine oturur diye herhangi bir emote zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Ona bakılırsa sen her zaman kendi aracına binerken bu emoteleri vermek zorunda olurdun.

#7 - 29.10.2020 15:10
Aynı şekil değil, sen yolda bir araç görüp doğal bir şekilde F'ye basıp biniyorsun, bunun için /me aracın içine oturur diye herhangi bir emote zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum. Ona bakılırsa sen her zaman kendi aracına binerken bu emoteleri vermek zorunda olurdun.

Sistemsel olarak otomatik Emote'lar veriyorsun zaten bunları yaparken

#8 - 29.10.2020 15:11
Sana SS'de de görüldüğü gibi getirmen için yazdım fakat şikayet açmamı söyledin. Bu yüzden de şikayet açtım..

#9 - 30.10.2020 23:56
Motoru açık ve kilitsiz vaziyette etrafta olan araçlara binilip sürülebilir, bu bir kural ihlali değil, K&A.