Tamamen taraf tutmadan eleştireceğim, rol cidden uzun bir roldü arkadaşın anlattığı gibi birini kaçırıp rehine olarak kullanıcakdık soygunda, strateji yapıp planımızı uyguladık, her şey o kadar iyiydiki yakalanırsa sadece Glendale aracındaki kişiler yakalanıcakdı onu bile ayarlamıştık eğer polisler gelirse tek kovalayabiliceği araç Glandale'ydi çünkü öbür araçlar çok gizli yerlerde ve kolay ulaşılabilirdi görseler bile takip edemeden kaçıcakdık, Glandale aracında rehine ve 2 kişi vardı, Glandale aracını eğer 2 veya 2den az(1) ekip takip ederse haraket halindeyken rehineyi dışarı atıcaklardı böylece bir ekip aradan çıkıcakdı kalan ekibi ise desteğe biz gidip halledicekdik, OOC(Sistem) Hırsızlık bildirimine zaten ikiden fazla ekip gelemezdi, düşüncemiz bu yöndeydi her şey tıkır tıkır işliyordu soygun başladı, ve ekipler gelmiyordu, yolu gözlüyordum sadece polis motoruyla biri geçip gitti, ardından ev sahipleri geldi, ben gene uzaktan girişi izliyordum, arkadaşlarımında dediğine göre telefonunu açmışlar China Town heralde oranın daha girişindeydim, yani park alanında, olayda Pawn Shop'un önünde gerçekleştiği için göremedim, arkadaşımın sıkma sebepi telefonunu çıkarmasıydı doğru, çünkü normal bi ev hırsızlığına OOC(sistem) bildiride üç beş ekip gelmez, ama IC bir kullanıcı ve oyuncunun verdiği ihbarı tabiikide göz önünde bulundurucaklar ve geliceklerdi arkadaşımda dediğim gibi çok stresli durumda olduğu için apartmanda şahıslara sıktı ardından kaçırdık, uzun süredir tuttuğumuz Wesley adlı rehineyide saldık, ardından rolümüzü gerçekleştirip bıraktık. arkadaşların rolünü baltalamamak açına eğer yetkili arkadaş hangini uygun görürse rolü silebilir veya kadına shotgunun kabzasıyla vurulmuş rolü yapılabilir