Konu: [20.10.2020] Ivan Semenov  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2020 13:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan Semenov @Emre1

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Jason Barnes @Father

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2020 13:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölge izni almadan emote vererek kavga başlattı, dayak yiyince ölmeden oyundan /q attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/12411839/sa-mp-453.png
https://www.upload.ee/image/12411840/sa-mp-454.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 20.10.2020 13:29
Şahitliğimi onaylıyorum kişi kavgayı başlatıyor ben ise payday süreme bakmak için alt tab durumundan çıktığım dakikada gördüğüm gibi kişi q atıyor.

#2 - 20.10.2020 14:56
Rolün gidişatına göre kavga çıkarttım orada suçlu değilim ve rolden kaçmak konusuna gelirsek orada sana sadece tekme atıyorum sonrasında rol bitince q atıyorum aslında pc donduğu için görev yöneticisinden kapatıyorum.
/timesamp açık olsa süreleri görebilirdik. Hem kanıtın yetersiz hem de admin kandırmaya çalışıyorsun. 3 levelim diye rol bilmiyor anlamına gelmiyor.

#3 - 20.10.2020 15:28
Polemiğe girmeye gerek yok, yönetici kararı.

#4 - 22.10.2020 04:17
Güvenli Bölge İhlali ve Aktif Rolde /q üzerinden işlem görecek. Aktif rolde quit atamazsınız. Bölge de güvenli bölge ve bu rolü yapamazsınız.