Çete üyesiyiz demiyorum ama sen bizim forumdan/oocden bakıp öğrenip çete üyesi olup olmadığımızı bilemezsin, Denise karakteri o köşede sorunsuz takılıyordu sen geldiğinde aynı şekilde Qua karakteri de diğer siyahiler ile birlikte köşe tutuyordu yani IC'de mantıken köşe tutan bir çeteci siyahilerin yanında Qua ve Denise onlarla. Çete üyesi olma ihtimali aşırı yüksek, sonuçta kovulmadan köşe tutup onlarla sohbet çevirebiliyor demek ki onlarla bir bağları mevcut.
8-10 adımlık yerde yanıma gelmeden kaçabilirim demişsin fakat atladığın nokta brawla girmiyorsun yada bıçakla yaralamıyorsun. Doğruca silah çekiyorsun ve bu durumda karşı tarafta silah çekebilir ve bir önceki anlattığım olayda silahlı olma ihtimalleri aşırı yüksek ve yanına gelmelerine gerek yok, sen Sabre model araç ile son hıza ulaşıp tamamen uzayana kadar 5 kişi 5 tec9 aracın hareket etmeden bozulur. Sonuçta IC'de silah çekmek 3-5 saniyelik bir olay ki OOC olarakta ilk silahı sen çektiğin için karşı tarafın emote zorunluluğu yok.
Açık bir kanıtım var demişsin, SS'lerde o postta senin adının geçtiği bir yer göremiyorum(z), ne adının baş harfi belirtilmiş, ne sen etiketlenmişsin, ne başka birşey. Sadece seninle kavgalı ve sadece senin karakterine küfür sallayacak diye bir koşul yok ama sen öyle algılamak isteyip üstelenmişsin yani senin de açık bir kanıtın yok. Ve yine başa dönüyoruz, karakterlere pedofili gibi ağır bir ithamda bulunursan, karşılığında küfür de alırsın, aşağılanırsın da. Bu yüzden agresif yapıp karşılığında 1-2 küfür yediğinde doğruca silah çekip sıkamazsın ki üstüne üstelik sen konu kapandıktan sonra sıkıyorsun.
Başka herhangi bir ekleme yapılmayacak, yetkili admin sonuçlandırabilirse sevinirim(z).