Konu: 18.10.2020[Pedro_Quesada+Naethan_Quesada]  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.10.2020 17:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro_Quesada @Thomp + @KereStone Naethan_Quesada

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote kullanımı+Retarted rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle kaza rolüne girdim kazo rolüne girdiğim adamın arkadaşı geldi durduk yere /me aracı çalar diye hatalı bir emote verdi.Kaza rolü yapıyoruz IC oğlu orda ezilmiş yere düşmüş babası gidip aracı çalıyor.Bu retarted'a girer,oğlun kaza geçirse araç mı çalarsın yoksa çocuğuna yardım mı edersin ?.Sonrasında ise kaza yaptığım adama yardım etmek için arabadan iniyorum adam aracımı çalıyor IC olarak sinirlenip küfür ediyorum sırf bunun yüzünden /me küfrettigi için vurur diyerek hatalı bir emote veriyor ve retarted rp yaparak bana dalıyor,düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -   

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını talep ediyorum,iyi forumlar dilerim.

#1 - 18.10.2020 22:48
Öncelikle merhaba, şahısın aracını çaldığım doğrudur bir işle meşguldü motor ve kilit açıktı emote verip çaldım bunda bir sakınca göremiyorum, vurarak düşüren şahıs IC olarak oğlum, arkadamdan küfür ettiği için saldırıyor savunmam bitmiştir iyi roller iyi forumlar <3

#2 - 19.10.2020 00:30
Öncelikle selamlar. Oyunda baba oğul rolündeyiz. Bu yüzden babama küfür edildiğinde benim ona karşılık vermemde sakınca görmüyorum. Burada benim hiçbir kabahatimin olmadığını düşünüyorum.  Hatta şikayetin bana açılması bile garip geldi. Sonuç size kalmış. İyi günler.

#3 - 19.10.2020 02:29
Ic oğlun orda kaza geçirmiş sen araç çalma derdinde olamazsın retarted rpye girer + olarak verdiğiniz 2 emotede yanlış.

#4 - 22.10.2020 05:20
Kaza rolünden sonra özellikle baba-oğul rolü yapan kişilerin aracı çalması Retarded RP kuralının ihlaline girmiş. Pedro Quesada Retarded RP üzerinden cezalandırılacak. Emotelar için de uyarım olsun, "/me aracı çalar", "/me küfür ettiği için vurur" emoteları yerine daha yaratıcı emotelar yazın.