Konu: DİKKAT! SON 334 GÜN!  (Okunma sayısı 295 defa)

#10 - 18.07.2022 20:47
canım arkadaşlarım,

hala sanıyorsunuz ki savaşlar topla tüfekle yapılıyor... artık bir bölgede kimin borusunun öttüğünü anlamanız için tek yapmanız gereken oradaki en kalabalık nüfusu hangi ırk oluşturuyor, ona bakmak.

ülkedeki her bir insan o kadar gerginlik, kaos ortamına sürüklendi ki ben düzgün bir seçim ortamının sağlanabileceğine gram inanmıyorum. cidden seçim olup oylar okunduktan sonra hiçbir şey bitmeyecek. eğer iktidar kaybederse koltuğunu terk etmek istemeyecek, eğer iktidar kazanırsa muhalefet adil bir seçim olduğuna inanmayacak. hadi iktidar koltuğundan kalksa ve koltuk değişse bile emin olun eskilerin kalıntılarının silinmesi seneler alacak, kaybolan paralar asla bulunamayacak.

mülteciler zaten iyice iplerini koparmaya başladılar, hadi sınırları kapatsan bile milyonlarca insan zaten kayıtsız bir şekilde buraya girdi zaten. asıl düşünün, o masum mültecilerin arasına karışıp ülkeye giren kaç tane terörist, kaç tane istihbarat ajanı, kaç tane kötü niyetli adam vardır... benim kanımca hepsi seçim zamanında oluşacak kaos ortamını bekliyorlar.

biz ne o buyuz, ne buyuz, ne şuyuz... biz treni kaçırmış bir milletin çocuğuyuz arkadaşlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 19.07.2022 03:08
mültecilerin yetkilendirilmesinin ve bizden daha üstün haklara sahip olmalarının mantıklı bir açıklaması yok ama bunun şeriatla uzaktan yakından alakası olmadığını düşünüyorum. konuya girmeden önce yks 2023 sanmıştım, thorin zaten mülteciler hakkında bir konu açmış, ekstra konuya gerek yoktu bence.
Şeriatın anlamını araştırırsan ve bu mültecilerin neden "din kardeşi" diye sevdirilmeye çalışıldığını da düşünürsen Osmanlı'nın eski politikasını iyi bir şekilde anlamış olursun. Thorin, mültecilerden bahsediyor. Biz ise seneye mültecilerin getireceği sorunlardan ve Türkiye'ye gelebilecek olası bir hilafet düzenini tartışıyoruz. Arasında çok fark olduğu için bu konuyu ayrıca açma gereği duydum. Yoksa bundan öncesinde ben de konuya bir ileti gönderip geçmiştim fakat maalesef bilmeyenimiz fazlaymış.

canım arkadaşlarım,

hala sanıyorsunuz ki savaşlar topla tüfekle yapılıyor... artık bir bölgede kimin borusunun öttüğünü anlamanız için tek yapmanız gereken oradaki en kalabalık nüfusu hangi ırk oluşturuyor, ona bakmak.

ülkedeki her bir insan o kadar gerginlik, kaos ortamına sürüklendi ki ben düzgün bir seçim ortamının sağlanabileceğine gram inanmıyorum. cidden seçim olup oylar okunduktan sonra hiçbir şey bitmeyecek. eğer iktidar kaybederse koltuğunu terk etmek istemeyecek, eğer iktidar kazanırsa muhalefet adil bir seçim olduğuna inanmayacak. hadi iktidar koltuğundan kalksa ve koltuk değişse bile emin olun eskilerin kalıntılarının silinmesi seneler alacak, kaybolan paralar asla bulunamayacak.

mülteciler zaten iyice iplerini koparmaya başladılar, hadi sınırları kapatsan bile milyonlarca insan zaten kayıtsız bir şekilde buraya girdi zaten. asıl düşünün, o masum mültecilerin arasına karışıp ülkeye giren kaç tane terörist, kaç tane istihbarat ajanı, kaç tane kötü niyetli adam vardır... benim kanımca hepsi seçim zamanında oluşacak kaos ortamını bekliyorlar.

biz ne o buyuz, ne buyuz, ne şuyuz... biz treni kaçırmış bir milletin çocuğuyuz arkadaşlar.
Benim dediğimi kısmen anlamışsın. Halihazırda konuştuğum, okulda tanıştığımız bir arkadaşım var. Kira sorunları için Hatay'a taşınacağını ailesinden öğrenince binbir türlü ağlamış gitmemek için. Durum oraya geldi yani. Seneye güçlü bir muhalefet, güçlü ve kalabalık bir muhalefet halkına ulaşamazsak seçim olsa bile oylarda kaybedeceğiz. 30 milyon (?) mülteciye kanunlardan muaf tutulma hakkı verilip, nasıl oy kullanacağını direkt parti odaklı açıklayan bir sistemin vatandaşlarıyız zaten. Seçimde kaybetseler bile alttan alttan bir hazırlık yapılıyor. Kabul etmesi güç ama gerçek, plan bundan ibaret.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 20.07.2022 17:24
şeriatın gelmesi sadece hayal ürünü
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 20.07.2022 18:06
Herkesin fikrine, görüşüne saygımız var fakat burada konuşulması uygun bir konu değil. K&A.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok