canım arkadaşlarım,
hala sanıyorsunuz ki savaşlar topla tüfekle yapılıyor... artık bir bölgede kimin borusunun öttüğünü anlamanız için tek yapmanız gereken oradaki en kalabalık nüfusu hangi ırk oluşturuyor, ona bakmak.
ülkedeki her bir insan o kadar gerginlik, kaos ortamına sürüklendi ki ben düzgün bir seçim ortamının sağlanabileceğine gram inanmıyorum. cidden seçim olup oylar okunduktan sonra hiçbir şey bitmeyecek. eğer iktidar kaybederse koltuğunu terk etmek istemeyecek, eğer iktidar kazanırsa muhalefet adil bir seçim olduğuna inanmayacak. hadi iktidar koltuğundan kalksa ve koltuk değişse bile emin olun eskilerin kalıntılarının silinmesi seneler alacak, kaybolan paralar asla bulunamayacak.
mülteciler zaten iyice iplerini koparmaya başladılar, hadi sınırları kapatsan bile milyonlarca insan zaten kayıtsız bir şekilde buraya girdi zaten. asıl düşünün, o masum mültecilerin arasına karışıp ülkeye giren kaç tane terörist, kaç tane istihbarat ajanı, kaç tane kötü niyetli adam vardır... benim kanımca hepsi seçim zamanında oluşacak kaos ortamını bekliyorlar.
biz ne o buyuz, ne buyuz, ne şuyuz... biz treni kaçırmış bir milletin çocuğuyuz arkadaşlar.