Konu: Jackson Martinez|OOC Küfür Şİkayet,  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2020 16:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackson_Martinez @barrylex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -PM olduğu için mevcut değil.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2020 17:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol esnasında PM aracılığı ile kişi ailevi değerime küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -Ek bir açıklamam olaya dair mevcut değil,yapılana göz yumulmaması ve gerekli yaptırımın sayın yönetim ekibi tarafından uygulanması için şikayeti bilginize arz ediyorum.

#1 - 20.10.2020 17:01
Merhaba iyi günler dilerim öncelikle. Fotoğrafta da görmüş olduğunuz ne bir kişinin ismi ve bir konu ile alakası olduğu ortada yoktur ve ayrıyetten ben o konuşmayı kimse için kişisel birşey demedim, OOC olarak arkadaşım olduğu için farklı bir konu hakkında  yorum yapmıştım. Fakat arkadaşım bu konuşmayı daha kaç hafta önceden ss aldığını bilmiyorum ama bana karşı da durduk bir yere böyle bir şikayet açmasını anlayamadım. Galiba arkadaşımıza diğer bir şikayet açtığımız için bir kin olarak bu şikayeti açtı. Yetkililerin zaten bu konuşmada oyun kişilere küfür etmediğimi anlayacaklardır. İyi oyunlar/İyi roller dilerim.

#2 - 20.10.2020 17:12
 :D
« Son Düzenleme: 20.10.2020 17:34 h4rley »

#3 - 20.10.2020 17:14
Üzerime bu kadar büyük bir suçlama yapıp böyle davranman hoş değil.

#4 - 20.10.2020 17:49
Üzerime bu kadar büyük bir suçlama yapıp böyle davranman hoş değil.
Benim aileme küfür ederek şaka yapacak kadar nizami bir samimiyetimiz bulunmamakta bu durum beni rahatsız etti,üstelik gülücük koyma sebebim yapmaya çalıştığınız şeyin bariz olması kalplerin kırılmasına inanın gerek yok şimdi sizde bana saygı gösterin ve birlikte yetkili kararını bekleyelim,gereksiz algı yaratmaya gerek yok size OOC kin duyabilmem için sizi fazlası ile tanımam lazım,az çok bu platformda da eskiyiz böyle şeylere başvurulacağını düşünmüyorum taraflar arasında.Bu yüzden bu tutumunuzu lütfen bir rafa kaldırın amacım vandal şekilde herkese şikayet açmak veya ceza alması değil yaptığınız hareketin ve söylemin bir açıklaması yok,Kimse benim ailevi değerlerime sayıgısızlık yapamaz.Farkındaysanız hala tutumumu bozmuyorum,size bu denli saygı duyuyor isem sizde bana saygı duymalısınız.

Bana göre konu kapanmıştır yetkili kararını bekleyelim.

#5 - 21.10.2020 02:31
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum eğer fotoğrafta da görüyorsanız (O... çocukları kelimesi 2. Çoğul şahıs eki) olduğu için yani senin ailene küfür etmiyorum eğer senin ailene küfür edecek olsaydım ( 2.Tekil şahıs ekini) kullanırdım ve yaptığım doğru birşey değil ama bu olay, oyuna yeni başladığım da olduğu için kurallara tam hakim değildim ve tekrardan söylüyorum sana karşı hiç bir argo kelime kullanmadım. Yetkilerin de dediklerimi anlayacağını umuyorum ve bu tatsız olay için de üzülüyorum. İyi oyunlar /İyi roller.

#6 - 21.10.2020 03:05
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum eğer fotoğrafta da görüyorsanız (O... çocukları kelimesi 2. Çoğul şahıs eki) olduğu için yani senin ailene küfür etmiyorum eğer senin ailene küfür edecek olsaydım ( 2.Tekil şahıs ekini) kullanırdım ve yaptığım doğru birşey değil ama bu olay, oyuna yeni başladığım da olduğu için kurallara tam hakim değildim ve tekrardan söylüyorum sana karşı hiç bir argo kelime kullanmadım. Yetkilerin de dediklerimi anlayacağını umuyorum ve bu tatsız olay için de üzülüyorum. İyi oyunlar /İyi roller.

Yaptığın şeyi bu şekilde mi meşrulaştırmaya çalışıyorsun? Başka bir şey yazmama gerek yok, yapılan şey ortada ve meşrulaştırılacak bir yanı da yok.

#7 - 21.10.2020 14:23
Ben hiç bir şeyi meşrulaştırmaya çalışmıyorum. Dediğim gibi orada senin için dediğim bir şey yok korktuğum için biranda tepki olarak yazmıştım onu anlamak zor bir şey değil lütfen daha bu konuyu uzatmayalım.İyi oyunlar /İyi roller.

#8 - 21.10.2020 14:58
Merhaba. Ekran görüntüsüne bakarsak sizin ailenize bir hakaret söz konusu değil. Ve şikayeti neden küfür edildiği gün (17.10.2020) değil de günler sonra (20.10.2020) açtığınızı anlayamadım. Eğer bu durumdan rahatsız olsaydınız, yaşandığı gün şikayeti açardınız. Günler sonra açılmasını samimi bulmuyoruz. Sonuç olarak ekran görüntüsünde sizin ailenize bir hakaret söz konusu olmadığı için ceza verilmeyecek. Bu yapılan sadece ortak nezaket sınırını aşmaktır fakat yaşandığı gün veya bir gün sonra şikayet açmanız gerekirdi. @barrylex, özel mesaj gönderirken daha dikkatli olun, bu durumu tekrarlamayın.