Konu: [20.10.2020 - Biggy Marthers, Jeffrey Wright - Trolling, NONRP - Powergame]  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.10.2020 17:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Biggy Mathers @Thomp - Jeffrey Wright @CornettoRX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @John Walker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.10.2020 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) NON-RP

-) Trolling

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir devriye geçirirken copbait yemeye başladım, videolarda gözüktüğü üzere kişiler sürekli bana çarpıp laf attı.
Ekran görüntüsünde PM'de de alaycı bir tavırla "KOVALA" yazdığını da görüyorsunuz. En son videoda da Biggy karakterinin yaptığı saçmalığın lüzumu yok. Bana çarpmasının ardından ayaklanıp PG sergiliyor, ardından çekilen, kancada bağlı olan bir araca binip kaçırıyor, kendini kovalattırmak için uğraşıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Powergame şikayeti Jimmy Wright karakteri için geçerli değil, başlık sığmadığı için onun ismini oraya eklemek zorunda kaldım. Şarkı için de üzgünüm, arkada dinlediğim için videoya da yansımış.

« Son Düzenleme: 20.10.2020 17:55 Climomaniax »

#1 - 20.10.2020 18:19
Kişiler sabahtan beri bizleri sınamak için(?) karşımıza çıkıp kaçıyor. Çok kez çatılardan atlayarak(Hem araç ile hem de yaya iken) bizleri atlatmaya çalıştılar, amaçları belli. Keşke böyle olmasa, zaten videoda her şey gözüküyor.

#2 - 21.10.2020 16:31
Selamlar, şikayette "Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı" yerinde geçtiğim için savunmamı yapıyorum; Şöyleki kanıtlarda da görüldüğü gibi yaptığım şey sadece aracı sürüp arkadaşa çarpmak. Eğer çarparak rol huzurunu bozup rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Savunmam şimdilik bitmiştir. Üstüme bir veya birden fazla kural ihlali yaptığıma dair bir konu dönerse tekrardan savunmamı yaparım.

#3 - 22.10.2020 04:47
Biggy Marthers MG, PG ve Non-RP kuralları kapsamında cezalandırılacak. Jeffrey, siz ise bir görüntüde Biggy Mathers ile aynı araçtasınız ve polis aracına sürtüp geçiyorsunuz. Buradan Cop Bait yaptığınızı anlıyoruz. Jeffrey Wright Retarded RP üzerinden işlem görecek.