Konu: [17.10.2020] Jontray Barnett DeathMatching  (Okunma sayısı 386 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.10.2020 02:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jontray Barnett @@Oggy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alanzo Fernandez- Rafael Medrano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10.2020 2:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DeathMatching

[/quote]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: El Corona'da arkadaşlarım ile rol yapıyordum o an ki rol ile hiçbir alakası olmamasına rağmen Jontray Barnett silahı ile yanımıza koştu rolde ki küfürü kendisine ettiğimi sandı ve silahı ile diz kapaklarımdan vurdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 17.10.2020 03:10
Selam videolu savunmamı aşşağı bırakıyorum, tek savunmam olacak.

Neredeyse hergün bu saatlerde evimin önünde rol yaparım, 13 birlik üyeleriyle de samimi ve mahallenin çocukları adı altında rol gerçekleştiririz. Seni ilk gördüğümde bu mahallenin lideriyim kafasında tekrar bana sardın, seni tehdit ederek savuşturdum. Birlik yetkilisi Rafael'e sorduğumda "bizden değil, yenidir" diyerek geçiştirdik. Bugün tekrar aynı sahneyi yakaladığımız da bir çocuk çeteci olmana rağmen gayet ceeesurca roller sergiledin. Kimseyi vurmak gibi amaçlarım yok, olsa baştan olurdu. Sen sadece şu an vurulduğunu düşünüyorsun ama rol dahilinde vurulduğunu gram hesaba katmıyorsun. Şikayeti açtığında orada ki Rafael(Nawwie) ile iletişime geçtim kendisi de benim haklı olduğumu, senin atarlı, öfkeli yeni bir oyuncu olduğunu söyledi. Gayet doğal olabilir, seve seve sana yardım etmek isterim ama sen rol dahilinde, rollerinin sonucunda vuruldun. DeathMatching'in açılımı sebepsizce herkese saldırandır. Böyle bir şey yok, altta video var kanıtlı. Büyük ihtimal kültürü yeni öğrenen, çete rollerini asmak, kesmek, atar yapmaktan ibaret sanıyorsun malesef ki öyle değil. Bir anda çıkıp insanlara böyle sert tepki verirsen ki yanında ki "shotcaller" seni orada uyarıyorken ona da posta koyuyorsun. Herkes yumruk atmaz, mermi atanı da olur. Rolü kişiliğine yapmadım, oyun karakterine yaptım ilk önce bunu anlaman gerekiyor. Nawwie'in bana özelden söylediği gibi "Ağır rolcü değil maalesef, o şu an sadece vurulduğunu düşünüyor, rol bütünlüğünden bağımsız." Rolün gidişatına göre vuruldun, her yerde olduğu gibi. Seni defalarca karakterimi uyarmama rağmen, elinde silah olan birine hala küfür edip tehdit edersen sonucu vurulmak olur. Bence birlik liderinin uyarısını dinle, biraz daha sakin rol sergile. Çocuk rolü yapıyorsun diye atarlı olmana gerek yok, sakin ağır başlı da rol yapabilirsin Rafael karakteri gibi. Hiç bir şey yapmamış gibi lanse etmende ilginç ve irite edici. Şu yaptığın şey keyif kaçırmaktan, roleplay'den soğutmaktan başka bir şey değil. Birliğinize uyuşturucuyu sağlayan birisi var karşında ama Rafael'in uyarılarını bile dinlemeden umarsızca küfürler ediyorsun, çiçek vermemi bekleme. Video da her şey ortada, birlik yetkilisi olan Rafael roleplay'in içeriğini biliyor ve rol anlayışı var. Seni sadece yazıyı okuyup, videoyu izleyip sakince düşünmeye davet ediyorum. Her şey adım-adım basitçe roleplay dahilinde gelişti, yaptıklarının sonucunu çıkarttı.

« Son Düzenleme: 17.10.2020 03:31 Oggy »

#2 - 17.10.2020 03:42
Selamlar, şikayete doğrudan müdahil olmayacağım fakat oluşum hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Açık konuşmak gerekirse birliğimizde henüz oturtmakta olduğumuz bir düzen var, rehberler hazırlıyoruz, -ki üyelerimize ekran görüntüsü editlemekten tutun, rollerdeki en ince detaylara kadar bildirim ve geri dönüşler sağlamaya çalışıyoruz. Yeni açılmış, gelişim sürecine yeni girmiş bir oluşum olarak tüm OOC konuşmalarımızda rollerimize ne kadar önem verdiğimizi defalarca belirttik. Hatta bunun üzerine tüm birlik üyelerinin bir rekabet içerisinde değil, dayanışma içerisinde olduklarını, buna istinaden rollerde gördüğümüz en ufak bir yazım yanlışını veya rol hatasını bile birbirimize bildirip her zaman daha da üste koyarak ilerleyeceğimizin sözünü verdik. Şu sıralar birlik olarak gerçekten üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor ve aşırı derecede rahatsız olduğumuz konular var (FM ekibi ile iletişimdeyiz). Haliyle birlik üyelerinde de anlaşılabilir bir gerginlik var. Birlik üyelerimin rol yapmak istediklerine şahit oluyorum fakat karşıdaki arkadaş, karakter mavi giyiniyor diye Sureno'ya küfür ediyor veya doğrudan dalaşmaya başlıyor. İllegal rol yasağımız olmasına ve bunu belirtmemize rağmen sırf aksiyon aradıkları için ortada hiçbir sebep yokken silah çeken, bize gelip sataşan arkadaşların sayısı bir hayli fazla. Hiçbir birliğe agresif rol sergilememize rağmen anlamadığımız sebeplerden birkaç arkadaş hooda gelip; "Bir sonraki mermiyi gövdene değil kafana yersin!?" gibi bir ifade kullanmaktan çekinmiyor. Değinmek istediğim şey şu, örnek olarak Nawwie ve Scoobyuu isimlerinin rol anlayışları farklı olabilir, benim canımı sıkan mevzu Scoobyuu'nun canını sıkmayabilir, hatta keyif bile alabilir. Oggy ile özel mesaj üzerinden konuyu tartıştık fakat dediğim gibi, üyemin canının gerçekten sıkkın olduğunu düşünüyor ve biliyorum, ek olarak Oggy'nin yaptığı rolün de çok farklı boyutlara taşınabileceğini ve yorumlanabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir yorum yapmayacağım. İyi forumlar, iyi roller dilerim.

« Son Düzenleme: 17.10.2020 03:45 Nawwie »

#3 - 17.10.2020 14:19
Selam videolu savunmamı aşşağı bırakıyorum, tek savunmam olacak.

Neredeyse hergün bu saatlerde evimin önünde rol yaparım, 13 birlik üyeleriyle de samimi ve mahallenin çocukları adı altında rol gerçekleştiririz. Seni ilk gördüğümde bu mahallenin lideriyim kafasında tekrar bana sardın, seni tehdit ederek savuşturdum. Birlik yetkilisi Rafael'e sorduğumda "bizden değil, yenidir" diyerek geçiştirdik. Bugün tekrar aynı sahneyi yakaladığımız da bir çocuk çeteci olmana rağmen gayet ceeesurca roller sergiledin. Kimseyi vurmak gibi amaçlarım yok, olsa baştan olurdu. Sen sadece şu an vurulduğunu düşünüyorsun ama rol dahilinde vurulduğunu gram hesaba katmıyorsun. Şikayeti açtığında orada ki Rafael(Nawwie) ile iletişime geçtim kendisi de benim haklı olduğumu, senin atarlı, öfkeli yeni bir oyuncu olduğunu söyledi. Gayet doğal olabilir, seve seve sana yardım etmek isterim ama sen rol dahilinde, rollerinin sonucunda vuruldun. DeathMatching'in açılımı sebepsizce herkese saldırandır. Böyle bir şey yok, altta video var kanıtlı. Büyük ihtimal kültürü yeni öğrenen, çete rollerini asmak, kesmek, atar yapmaktan ibaret sanıyorsun malesef ki öyle değil. Bir anda çıkıp insanlara böyle sert tepki verirsen ki yanında ki "shotcaller" seni orada uyarıyorken ona da posta koyuyorsun. Herkes yumruk atmaz, mermi atanı da olur. Rolü kişiliğine yapmadım, oyun karakterine yaptım ilk önce bunu anlaman gerekiyor. Nawwie'in bana özelden söylediği gibi "Ağır rolcü değil maalesef, o şu an sadece vurulduğunu düşünüyor, rol bütünlüğünden bağımsız." Rolün gidişatına göre vuruldun, her yerde olduğu gibi. Seni defalarca karakterimi uyarmama rağmen, elinde silah olan birine hala küfür edip tehdit edersen sonucu vurulmak olur. Bence birlik liderinin uyarısını dinle, biraz daha sakin rol sergile. Çocuk rolü yapıyorsun diye atarlı olmana gerek yok, sakin ağır başlı da rol yapabilirsin Rafael karakteri gibi. Hiç bir şey yapmamış gibi lanse etmende ilginç ve irite edici. Şu yaptığın şey keyif kaçırmaktan, roleplay'den soğutmaktan başka bir şey değil. Birliğinize uyuşturucuyu sağlayan birisi var karşında ama Rafael'in uyarılarını bile dinlemeden umarsızca küfürler ediyorsun, çiçek vermemi bekleme. Video da her şey ortada, birlik yetkilisi olan Rafael roleplay'in içeriğini biliyor ve rol anlayışı var. Seni sadece yazıyı okuyup, videoyu izleyip sakince düşünmeye davet ediyorum. Her şey adım-adım basitçe roleplay dahilinde gelişti, yaptıklarının sonucunu çıkarttı.

Merhaba, savunmanda belirttiğin gibi bu mahallenin sahibi lideriyim gibi takılmışım :D öyle birşey yok, sadece bu mahalle de yaşadığımı dile getirdim seninle ilk münazara'ya girdiğim zaman, "Birlik yetkilisi Rafael'e sorduğumda "bizden değil, yenidir"  ayrıca evet ilk karşılaştığımız zaman Rafael'ler ile tanışmamıştım ertesi gün tanışma rollerini yaptık,"Bugün tekrar aynı sahneyi yakaladığımız da bir çocuk çeteci olmana rağmen gayet ceeesurca roller sergiledin." pekalaaaaaa bugün neden aynı sahneyi yaşadık istersen birde kendine sor durup dururken köşemizde rol yaparken yanımıza geldin ve yine tatsızlık çıkardın Birlik liderine yani Rafael'e silah dayadın :D ardından biz tepkimizi ortaya koyduk seni biraz tersledik, sadece ben yapmadım bunu yanımda bulunan diğer iki kişide yaptı, "Rafael(Nawwie) ile iletişime geçtim kendisi de benim haklı olduğumu, senin atarlı, öfkeli yeni bir oyuncu olduğunu söyledi." bunu Nawwie'ye sorduğum zaman ben öyle birşey demedim kendi ağzımdan konuşmuş dedi, gerçekten komik bir durum:D,  "Eline silah olan birine hala küfür edip tehdit edersen sonucu vurulmak" Sen galiba anlamıyorsun şikayetin açıklamasınıda okumamışsın o an ettiğim küfürü kesinlikle sana etmedim sana ettiğimi sandın ve gelip hiç birşey demeden vurdun tam da DM kavramı burada gerçekleşti sana ettiğimi kanıtlarsan şikayeti geri çekicem zaten attığım sslerde birlik chatine "Noluyo?" yazmışım eğer küfür sana etseydim derdim ki adam ettiğim küfür yüzünden geldi vurdu, "Şu yaptığın şey keyif kaçırmaktan, roleplay'den soğutmaktan başka birşey değil"  Konu keyif kaçırmaya nereden geldi anlamış değilim herhalde laf kalabalığı olsun haklı çıkayım diye yazdın, son olarak eklemek istiyorum dün gece olan bu rol sözde sana saygısızlık yapmışım onunla alakalı değil, durup duruken geliyorsun ve bizimle atışıp Rafael'in karnına silah dayıyorsun biz de normal olarak tepkimizi ortaya koyduk keşke video kaydı ilk geldiğin andan başlasaydı:) ardından Rafael'e ticaret hakkında konuşuyoruz ve rolde ettiğim küfürü seninle sıfırrrrrr alakası olmasına rağmen üstüne alınıyorsun ve silahın ile cengaver gibi yanıma koşup beni vuruyorsun bu DM değil de ne? olaylar Role play dahilinde gelişmedi, küfürü sana ettiğimi sanman ile gelişti, daha fazla birşey demek istemiyorum derdimi klavye başında en fazla bu kadar anlatabiliyorum, daha fazla kendimi nasıl açıklayabilirim bilmiyorum iyi forumlar.

#4 - 17.10.2020 16:57
Ayırca sürekli savunmada şu tarz cümlelere yer vermişsin Ağır rolcü değil" "Rafael(Nawwie) ile iletişime geçtim kendisi de benim haklı olduğumu, senin "atarlı, öfkeli yeni bir oyuncu" olduğunu söyledi." Nawwie'ye sorduğum zaman öyle birşey demedim diyor neyi kast etmek istiyorsun anlamış değilim karşıda ki kişiye böyle şeyler söyelip hatanı örtbas etmeye mi çalışıyorsun?

#5 - 17.10.2020 17:03
Alıntı yapılan: Scoobyuu
Ayırca sürekli savunmada şu tarz cümlelere yer vermişsin Ağır rolcü değil" "Rafael(Nawwie) ile iletişime geçtim kendisi de benim haklı olduğumu, senin "atarlı, öfkeli yeni bir oyuncu" olduğunu söyledi." Nawwie'ye sorduğum zaman öyle birşey demedim diyor neyi kast etmek istiyorsun anlamış değilim karşıda ki kişiye böyle şeyler söyelip hatanı örtbas etmeye mi çalışıyorsun?

Tekrar selam, garip iletişiminiz için tekrar savunmamı bırakıyorum ve kesinlikle son.

Evet böyle şeyler dedi kafamdan uydurmuyorum, kendisi gayet normal karşıladı fakat burada ki yorumları sana karşı söylemleri yanlışsa benim sorunum değil. Bana hak verdiğini de görebilirsin. Kısaca ortada bir DM yok sadece vurulduğun için sinirlendin, Rafael'in dediği gibi. Eğer DM olsaydı hepinizi vururdum. Rafael'e silah dayamam vesaire her şey roleplay içerisinde olan bir şey, vursam evet olabilirdi. Üstünlük sağlamak diyoruz buna. Kendinizi kandırmayın lütfen. Konu lütfen dağılmasın konuyla alakalı hiç bir şey söylemeyip bayağı uzun şeyler yazmanız ise aşırı komik. Nawwie şikayete birliğinin başına gelenleri yazmış konu malesef bu değil sen ise garip şeylerden. Andrea karakterini vurdum çünkü korkusuz ve atarlı rolü yapıyordu defalarca uyarmama rağmen kısa ve özet. Gerek OOC gerek IC size yardımlarımı sürdürüyorum, gerekli bilgilerimi Nawwie ile paylaştım isteği üzerine. Kötü bir amacım olsa zaten hepinizi vurur, her gün tax isterdim. Sadece evimin önünde roleplay yapıyorum hergün ve Andrea karakteri rolün gidişatında haklı olarak vuruldu, vurulduğunda veya vurulmadan önce Rafael karakterinin sana söyledikleri videoda açık. Çetesiniz ve bir bölgede rol yapıyorsunuz diye agresif olmak zorunda değilsiniz, ne kadar agresif olursanız o kadar bela çekersiniz. Sırf biz çeteyiz, çocuğuz kafasıyla çete rolü yapıldığı için bir çok sorun yaşayıp böyle şeylerle karşılaşıyorsunuz. İlk önce bunun farkına varın.

Normal şartlarda asla konuştuğum özel mesajları asla paylaşmazdım fakat beni yalancı çıkarmak için çabalamanız beni kötü lense etmeniz kötü bir hareketti.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 17.10.2020 17:40 Oggy »

#6 - 17.10.2020 23:35
Alıntı yapılan: Scoobyuu

Tekrar selam, garip iletişiminiz için tekrar savunmamı bırakıyorum ve kesinlikle son.

Evet böyle şeyler dedi kafamdan uydurmuyorum, kendisi gayet normal karşıladı fakat burada ki yorumları sana karşı söylemleri yanlışsa benim sorunum değil. Bana hak verdiğini de görebilirsin. Kısaca ortada bir DM yok sadece vurulduğun için sinirlendin, Rafael'in dediği gibi. Eğer DM olsaydı hepinizi vururdum. Rafael'e silah dayamam vesaire her şey roleplay içerisinde olan bir şey, vursam evet olabilirdi. Üstünlük sağlamak diyoruz buna. Kendinizi kandırmayın lütfen. Konu lütfen dağılmasın konuyla alakalı hiç bir şey söylemeyip bayağı uzun şeyler yazmanız ise aşırı komik. Nawwie şikayete birliğinin başına gelenleri yazmış konu malesef bu değil sen ise garip şeylerden. Andrea karakterini vurdum çünkü korkusuz ve atarlı rolü yapıyordu defalarca uyarmama rağmen kısa ve özet. Gerek OOC gerek IC size yardımlarımı sürdürüyorum, gerekli bilgilerimi Nawwie ile paylaştım isteği üzerine. Kötü bir amacım olsa zaten hepinizi vurur, her gün tax isterdim. Sadece evimin önünde roleplay yapıyorum hergün ve Andrea karakteri rolün gidişatında haklı olarak vuruldu, vurulduğunda veya vurulmadan önce Rafael karakterinin sana söyledikleri videoda açık. Çetesiniz ve bir bölgede rol yapıyorsunuz diye agresif olmak zorunda değilsiniz, ne kadar agresif olursanız o kadar bela çekersiniz. Sırf biz çeteyiz, çocuğuz kafasıyla çete rolü yapıldığı için bir çok sorun yaşayıp böyle şeylerle karşılaşıyorsunuz. İlk önce bunun farkına varın.

Normal şartlarda asla konuştuğum özel mesajları asla paylaşmazdım fakat beni yalancı çıkarmak için çabalamanız beni kötü lense etmeniz kötü bir hareketti.
Spoiler: GösterGizle

İlk başta sorduğum zaman inkar edildi şu dc konuşma kısmı ama sen ss ilk kanıtladın bunu, fazla kaale almıyacağım, birlik olarak nirvanada rol yapmıyorlar o birlikteki çoğu kişiden yüksek potansiyele sahip olduğumu biliyorum kimseye kanıtlamak zorunda değilim  8)

#7 - 21.10.2020 15:04
İşin OOC tarafa bu kadar çekilmesine gerek yokmuş forumda daha düzenli ve sakin olması gerekiyor, her iki tarafında. Detaylı bir inceleme yapıldı ve savunma yeterli bulundu. K&A.