Selamlar, şikayete doğrudan müdahil olmayacağım fakat oluşum hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Açık konuşmak gerekirse birliğimizde henüz oturtmakta olduğumuz bir düzen var, rehberler hazırlıyoruz, -ki üyelerimize ekran görüntüsü editlemekten tutun, rollerdeki en ince detaylara kadar bildirim ve geri dönüşler sağlamaya çalışıyoruz. Yeni açılmış, gelişim sürecine yeni girmiş bir oluşum olarak tüm OOC konuşmalarımızda rollerimize ne kadar önem verdiğimizi defalarca belirttik. Hatta bunun üzerine tüm birlik üyelerinin bir rekabet içerisinde değil, dayanışma içerisinde olduklarını, buna istinaden rollerde gördüğümüz en ufak bir yazım yanlışını veya rol hatasını bile birbirimize bildirip her zaman daha da üste koyarak ilerleyeceğimizin sözünü verdik. Şu sıralar birlik olarak gerçekten üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor ve aşırı derecede rahatsız olduğumuz konular var (FM ekibi ile iletişimdeyiz). Haliyle birlik üyelerinde de anlaşılabilir bir gerginlik var. Birlik üyelerimin rol yapmak istediklerine şahit oluyorum fakat karşıdaki arkadaş, karakter mavi giyiniyor diye Sureno'ya küfür ediyor veya doğrudan dalaşmaya başlıyor. İllegal rol yasağımız olmasına ve bunu belirtmemize rağmen sırf aksiyon aradıkları için ortada hiçbir sebep yokken silah çeken, bize gelip sataşan arkadaşların sayısı bir hayli fazla. Hiçbir birliğe agresif rol sergilememize rağmen anlamadığımız sebeplerden birkaç arkadaş hooda gelip; "Bir sonraki mermiyi gövdene değil kafana yersin!?" gibi bir ifade kullanmaktan çekinmiyor. Değinmek istediğim şey şu, örnek olarak Nawwie ve Scoobyuu isimlerinin rol anlayışları farklı olabilir, benim canımı sıkan mevzu Scoobyuu'nun canını sıkmayabilir, hatta keyif bile alabilir. Oggy ile özel mesaj üzerinden konuyu tartıştık fakat dediğim gibi, üyemin canının gerçekten sıkkın olduğunu düşünüyor ve biliyorum, ek olarak Oggy'nin yaptığı rolün de çok farklı boyutlara taşınabileceğini ve yorumlanabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir yorum yapmayacağım. İyi forumlar, iyi roller dilerim.