PERRON BLATIEZH, Leonardo, iyi para buluyorsunuz... Tamam, buna bir şey diyen yok ama elinizde tutamıyorsunuz. Sürekli yerinizde sayıp, para dağıtıp, millete yedirerek bir yere varamazsınız. Parayı bize getirin, size parayı nasıl tutacağınızı, nasıl büyüklük olacağını öğretelim.
LEONARDO EICHMANN, Bay Blatiezh... Dedikleriniz de haklısınız ama bu kriz yönetimini dostlarım ile beraber yapabileceğim inancındayım. Size getirmemiz gibi bir şeyin olmayacağını bilmenizi isterim, bunun bir karşı çıkma olduğunu kesinlikle düşünmeyin.
PERRON BLATIEZH, Yapma, Leonardo... Bunu ben hoşnut bir şekilde karşılarım, aynısını RIESEV yapmaz. İyi düşün ve akşam beni ara.
03.04.2019 21.02 —
LEONARDO EICHMANN, Çocuklar, siktiğimin Blatiezh'leri bizi bırakmıyor. Onlar için çalmamızı istiyorlar. Bize büyüklük yapacaklar, komisyon gibi bir şey değil. Sadece çalacağız ve çaldığımızdan para alacaklar.
PHILLIP LUSTENBERGER, Ne? Öyle boktan bir şey olmaz, ahbap. Bunu kabul etmiyoruz, siktirsinler gitsinler. Biz çalıp onlara niye veriyoruz?
05.04.2019 13.47 —
LEONARDO EICHMANN, Alo? Bay Blatiezh? Bizden böyle bir şey beklemeyin dostlar-Daha doğrusu kardeşlerim ile konuştum. Onlarda böyle bir şeyi kabul etmemizi istemiyorlar.
PERRON BLATIEZH konuşmadan telefonu kapatır.
07.04.2019 22.47 —
PERRON BLATIEZH, Aaron. Jamie'lerini öldür, oruspu çocuklarına göz dağı vermeni istiyoruz. Tek başlarına o parayı yiyemezler. Pastaya bizi de ortak etmeliler.
AARON FLAEIMER, Onun odakl noktaları kız. Bir kız bulup eve getirteceğim, ardından mermiyi basacağım. Temiz iş olacak.
10.04.2019 20.12 —
AARON FLAEIMER, Rosita. Blatiezh'lerin senin için yaptığı o kadar iyilikten sonra bu adamı bize düşürmelisin, güzelim. Hulk tiplemesi biri, sadece sikiş düşünüyor. Sikiş için onu bardan al ve eve getir. Duş bahanesi ile duşa ayrıl ve gerisini bana bırak.
ROSITA KENDSYZ, Aaron. Çok şey yaptınız, bilmiyorum. Ben... Birini öldürmek için size getirebilir miyim?
AARON FLAEIMER, bu bir emir Rosita. Bize bağlısın, pasaportun bizde. Seni göçmen bürosuna veririm. Siktiğimin Meksikasına geri dönmek zorunda kalırsın.
ROSITA KENDSYZ, Tamam, tamam. Yapacağım, söz veriyorum.
11.04.2019 23.45 —
ROSITA KENDSYZ, bara girer. Oturur, bira söyler. Yanında ki hulk görünüşlü adama cilve yapar.
JAIME PJTELOSIOSZ, Hey! Güzelim, fıstık alacak param yok. Benim fıstığım olur musun? Seni yemeye ihtiyacım var.
ROSITA KENDSYZ, Fıstık? Beni büyükbabam küçükken fıstığım diye severdi. Artık başkasının fıstığı olmalıymışım. /güler/
JAIME PJTELOSIOSZ, Arabam kapıda. İçkilerimizi içip gidelim. Geceyi güzel bir yerde geçirelim.
11.04.2019 00.47 —
JAIME PJTELOSIOSZ, kızın kapısını açar. Eve geçerler.
ROSITA KENDSYZ, Şekerim. Bana biraz izin verir misin? Duş almalıyım.
JAIME PJTELOSIOSZ, Beni çok bekletme, fıstığım. Biramdan hemen sonra fıstık almalıyım. Yoksa tansiyonum düşer.
ROSITA KENDSYZ, gülerek odadan çıkar.
AARON FLAEIMER, odaya girer. Susturuculu silah ile JAIME'yi üç el ateş ederek öldürür. Fotoğraf çekip, PERRON BLATIEZH'e gönderir.