Rolden kaçmak konusunda ki savunmam şu şekilde; Bu olay sonrası modlarımın çakışmasından dolayı texture loading dolayısıyla Crash yedim, bir süre sonra oyuna hemen girip polislere kendi isteğim ile teslim oldum sicilime bakılabilir.
Non RP driving konusunda ise, altında ki araç Buffalo ve oradan atlmaış olmam Non RP driving kapsamına girmez. Sonuç olarak karakterin CK hakkı kendi elimizde, eğer başarısız bir atlayış olsaydı CK olacaktım fakat atlayışı başarıyla tamamladığım için herhangi bir kural ihlali söz konusu değildir. Buna ek olarak ben havada araç ile uçarken F'ye basarak kendimi suya atıyorum, video görüntüleri incelenirse görünecektir, araç havalimanına uçuyor fakat içinden çıkan birisi yok. Araç ile havalimanına girmiyorum. Suya düştükten birkaç saniye sonra da crash yiyorum, oyunu silip tekrar kuruyorum ve hemen oyuna giriyorum, Jake Winters isimli polis'e hemen teslim oluyorum, IC sicilimde her şey görünmekte. Hatta Tim Flores'de Jake Winters ile beni hapise atarken kodesteler'di, rolden kaçmak yok.
-Başka bir hatam varsa özür dilerim, hatasız kul yoktur.
Savunmam bu kadar, teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar!