Konu: Alton Walker [Fear RP kural ihlali] 18.10.2020  (Okunma sayısı 126 defa)

#0 - 18.10.2020 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alton Walker @Stopper
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shelia Perry @Serenity_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Ss lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Fear RP [Korku rolü.]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi Gym salonunda ringe davet etti kabul ettik yenildi ve sonrasında bizi kışkırtmaya devam etti ve yaralıya düşmesine rağmen fear rp yapmamkta ısrar ederek küfürler etti ve tekrar sizi bulacağım gibi terimlerde bulundu, Öncelikle kişiyi pm yoluyla uyardım ancak şikayet açabilirsin demeyi tercih etti, Bu tercihinin üzerine konuyu yönetim ekibine bırakıyorum iyi forumlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 18.10.2020 18:15 Russian »

#1 - 18.10.2020 16:44
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 18.10.2020 22:56
Öncelikle Selamlar, dolu dolu bir savunma yapmayacağım çünkü gereksiz  buluyorum her neyse olaya gelelim orada pek Fear RPlik bir durum yok SS'de belirttiğim gibi karşılıklı bir atışma var ve beni yere düşürüyorsunuz acının etkisi ile küfür ettiğimide /do kanalından yazdığımı görebilirsin, orada ilk olarak karşılık veren sizlersiniz orada kışkırttığım felan yok eğer var ise detaylı bir şekilde atarsan çok daha iyi olur sadece dediğim şey şuydu ki sizi ne kadar kışkırtır bilmem ama, Yenilmek istersen bir daha beni bul diye birşey dedim ve daha sonrasında güldüğümü hatırlıyorum savunmam bu kadar ve tarafımca savunma gelmeyecek.

#3 - 19.10.2020 08:02
Yaralıya düşmesine rağmen korku rolü yapmayıp yerde tekrar sizi bulacağım demek kalkıp hala ısrar ile korku rolü yapmamak yönetim gerekli kararı verecektir iyi forumlar

#4 - 19.10.2020 13:33
Cezalandırılacak, her yere düştüğünüzde/bir rolde kaybettiğinizde "seni tekrar bulacağım" olayını bir kenara bırakalım. FearRP ihlali ekran görüntülerinde de açık ve net, umarım cezai işlem sizi bu tutumlardan caydırır, K&A.