Konu: 13.10.2020 Carla Burckfield, Ratko Dragoslav,Ruslan Hetmenov Mixing Şikayeti  (Okunma sayısı 364 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.10.2020 18:34
@Jeux Peki ihanet demişsin, sevgili rolleri evlilik rolleri demiştin tamam herşey bu noktada başlıyor. Mantık gerektiği yerde uzlaşmak varken, böyle saçma sapan şikayetler oluşturmak yerine biraz artniyetinizi ölçmeniz gerekir ki zaten.
Vanessa Ratko ayrılmış bir karakter, rol süreci devam edebişlen zamanı durmayan bir oyun oynamaktayız bunun bir farkına varmalısınız, öncelikle benim Kenneth ile bir sevgili rolüm var evet İC OCC  dostluğumuz oldu fakat 15 gün süreyle beraber bazı sebeplerden yanımda olamadı, bende Guest bir şekilde rol yaparak ayrıldım karakterle  bu karakterlerle rolümü uzaklaştırdım ki zaten..  Karaktermin hayatı devam edemeyecekti  sizin burda duyar kasmanıza kinlenmenize aynı şekilde herkes için ben şeklindede geçerli burda çocuk gibi birbirimizi yemenin bir anlamı yok saçma bir boyuta ilerliyor..
Anladığını düşünüyorum. @Jeux Boşuna CK edildiğini söyleyebilirim, Discort üzeri mesajlarda hayır diyorsun aynı zamanda.
Bir gün iki gün geçmeden CK veriyorsun bu rolleri saptıranlar kim olabilir? :)
Rolleri düzene sokarken arkadaşlar genellikle rollerini bu şekilde yanlış bir biçimde değerlendirerek IC yönden saygı duymamaları ve Ratko'nun CK oluşunu hepiniz biliyorsunuz. Aynı kelimeyi tekrar etmek istemiyorum, gerçekten Rollerin farklı boyuta gitmemesinden yanayım.
« Son Düzenleme: 13.10.2020 18:38 sadlanamari »

#11 - 13.10.2020 18:38
Alıntı
Usta şimdi rolde bilmediğin kısımlar var, o nedenle ben burada rolü anlatmak istiyorum sana.Ratko Dragoslav karakteri "Birlikten izinsiz ayrıldığı için değil, garaja ve kardeşlerine ihanet ettiği için cezalandırıldı." Kardeşim dediği kız ile ve üstelik bu kızın kocası var ve Ratko Dragoslav karakterinin çocukları olduğu bir sevgilisi vardı.Garajda bunları yapacak adam bulunamaz diyip şahsı garajdan atıyoruz.Bu karakter ölümü rolü olmadan iki gün önce de Ratko Dragoslav karakteri ile konuşuyoruz ve bize sevgili olmadıklarını, sadece arkadaş olduklarını söylüyor.Tam bu rolde de tüm birlik üyelerine CK iznini şahıs kendi veriyor.Ben de karakteri CK etmiyorum ve ona garajdan uzak durması gerektiğin söylüyorum.Karakterler takip ediliyor ve sevgili rolü yaptıkları kanıtlanıyor,b unun sonucunda videoda da görüldüğü gibi karakter ölümü Şahsın kendi onayı ile gerçekleşiyor.

Şimdi senin yaptığın kural ihlaline gelelim.Sen orada Shelby Huerta karakterine Mix ile elde edilen hatalı emoteleri kullanarak rol yapıyorsun.Shelby Huerta karakteri de rol bölünmesin diye üstüne düşeni yapıyor ve Fear Rp yaparak üç tane isim veriyor.Burada Mix'in mixi söz konusu.
Tamam da benim Mixing yaptığım şey ne burada? Ben IC olarak anlatılan bir rolü devam ettiriyorum. Bilmediğim için zaten Mixing yapmamış oluyorum kendi anlattığın gibi. Benim sorduğum soru bu siz ne konuda şikayetçisiniz yani benden? Neyim yanlış ve ne yapılsın istiyorsunuz hakkımda?

Ek: Shelby olayı dediğim gibi tüm loglar kontrol edilebilir, IC olarak bana anlatılan bir şey. Bana "Jaiden; Shelby'nin seni öldüreceğim diye tehdit ettiğini gördü." dendi ve bu yüzden zaten Reymond'a gidip olayı soruşturdum. Shelby adlı karakter ölüm tehditi savuruyor mahalle ortasında yani. Shelby'i ben kameradan gördüğüm için gitmedim, kameradan teyit ettim sadece ki Kamera Rollerinde SS sunulması şarttır. Şimdi bana IC olarak bu görüntüler iletildi. SS'ler de iletildi ve SS'lerde zaten yüzü maskeli olanları ben bunun adı budur, bunun adı şudur diye hiçbir zaman tarif etmedim. Bunları Shelby anlattı ve hatta Geralt Skiper adını verdi diye Skiper ile biraz ters düştük alakası olmamasına rağmen rol gereği.

Mixing yaptığım kısmı ben hala anlayamadım...
« Son Düzenleme: 13.10.2020 18:45 Vonagall »

#12 - 13.10.2020 18:47
İhanet olarak bahsettiğiniz şeyin ne kadar ihanet olduğunu düşünmek gerekiyor. Rollerde Ratko'ya karşı taraf alma olaylarının başlangıcında sizin beni takılmak için davet etmenizi, benim başka tanıdığım arkadaşlarımla önceden planladığım bir mekana gitmek, bunu tercih etmiş olmam bana göre ihanet sayılmaz. Bu kadar basit bir şeyi ihanet olarak algılamamak gerekiyor. Üstelik sizi normal bir şekilde/asabi olmadan reddediyorum. Bundan dolayı Ratko Dragoslav karakterini evin önünde vurup, daha önceden de dövüp ormanda da bırakmış olmanız ve dağ evine götürüp yakmanız biraz mantıksız kalıyor.
« Son Düzenleme: 13.10.2020 18:50 BigBoss »

#13 - 13.10.2020 19:26
Alıntı
Bu karakter ölümü rolü olmadan iki gün önce de Ratko Dragoslav karakteri ile konuşuyoruz ve bize sevgili olmadıklarını, sadece arkadaş olduklarını söylüyor.Tam bu rolde de tüm birlik üyelerine CK iznini şahıs kendi veriyor.Ben de karakteri CK etmiyorum ve ona garajdan uzak durması gerektiğin söylüyorum.Karakterler takip ediliyor ve sevgili rolü yaptıkları kanıtlanıyor,b unun sonucunda videoda da görüldüğü gibi karakter ölümü Şahsın kendi onayı ile gerçekleşiyor.

Ayrıca Mixing yapacak olsam bunu açık açık Shelby'e belirtirdim. Ölü adama mı sorayım seni neden katlettiler Ratko? diye. Shelby ulu orta tehdit mesajları yayıyor, mahallede bunu duyanlar var. Bunu da Shelby'nin ismini vererek söylüyorlar olaydan bağımsız kişiler. Gidip neden katledildiğini öğrenmek istiyorum ve mantıklı olarak da görgü tanıklarına soruyorum onlar da Shelby'i çağırıyorlar.

Shelby'nin oradan aynı gün silah satın aldığı ortaya çıkıyor rolde zaten o kısımdan sonra Shelby'e sen mi katlettin? diye soruyorum. Eğer Mixing yapacak olsam Ratko'yu bu katletmedi derdim. Bana iletilen görüntülerde de Shelby'nin elinde silah olmadığı için bir şey yapmış olsa bile görüntülerde gördüğümden üzere yola çıktığım için Shelby'nin olayda silahsız olduğunu rolde ileriye sürüyorum.

Bence şu yazdığın bile yaptığım rolün Mixing ile alakasız olduğunun kanıtı, kendi şikayetinle çelişmişsin. Zaten dün geceki rol de tamamen Ruslan karakterinin rol gidişatı için yapıldı. Gidip "Yo! Bunlar arkadaşımı öldürdü! Hadi gidip mekanı basalım da adamları patates edelim zenci!" demek için gitmedim oraya ki bu yüzden olay sana dokunmayacak diyorum. Geralt Skiper'da bugün buna şahit oldu, iş konuşmak için aradı ve ben Burnout ile iş yapamayacağımı söyledim sadece. Adının Ratko olayına karıştığını söyledim ki görsellerde Skiper'a dair hiçbir şey yok-.. olaydan alakasız olduğunu söyledi ve hiçbir şekilde Shelby'nin adını vermedim.

Ek olarak: Shelby'nin adını bile kullanmıyorum, Jaiden Perkins tarif ediyor, etrafındakiler Shelby olduğunu sadece tariften tanıyorlar. O ana kadar Shelby adını bile hatırlamıyordum hatta Shelby geldiğinde "Sen Dia'nın (Dia Dalmar) arkadaşı değil misin?" diye bir cümle kurdum. Kendilerini Zentara'daki sahnemden önce birlikte gelirken görmüştüm ve dost olduklarını biliyordum.  Dediğim gibi eğer Mixing yapacak olsaydım zaten bir bir bütün isimleri sayardım, bana anlatılan olaylardan yola çıkarak kendisine sorular soruldu ve kendisi bunları yanıtladı. IC olarak bana anlatılan bir şeyi OOC olarak problem yaşadınız diye görmezden gelemem rolünüz yönetim tarafından iptal edilmediği sürece. Reymond olayında da yaşanan kısımlardan elimde olanlarını da aşağıya paylaşıyorum.

Ekran Görüntüleri: GösterGizle

« Son Düzenleme: 13.10.2020 19:45 Vonagall »

#14 - 13.10.2020 19:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#15 - 14.10.2020 02:16
Zaten konunun tamamen saçmalık olduğunu son bir kez daha dile getirmek istiyorum, karakterler birbirlerini sevmiş veya bir dost olarak yaptıkları bir rolde karışamaz kimse bu karakterlerin özgür ve hür iradeleri çıkıp durduk yere sen engel olursan arkadaşımın rolüne böyle ticketler çoğalıcak sizin tek yapacağınızı söylemekte isterim rolleri tamamen dellemek sizin elinizde konuyu bu tickete taşımamalıydınız sadece düzgünce bir düşünmek gerekirse.
Karakter onu mu sevmiş yok sevmemiş kimseyi ilgilendirmeyen durumdayken CK edilmesi saçma dile tekrar getiriyorum bunu sebepsiz boş OOC kin olduğunu düşünüyorum, Burnout Garajında iki ay belki de az rollerim olduğu için tüm fedakarlıklarımı önlerine sunduğum şey ihanet olarak algılanıyorsa emek veriyorsam o sizin düşüncesizliğiniz.
Ratko'nun CK olma durumunu gerçekten rol gereğiyle saçma buluyorum, konuyu bir yerlere çekmeye hiçbir zaman gerek yok düşünmüyorum konu zaten saçma bu yüzden dolayı her duruma karşı saygı duymak gerekir ortak nezaket gerektirir. :) :) :o
MİX durumu tamamen senin yanlışın  kurallarını okuyalım o zaman, herkes için daha sağlıklı olur.
Bu şikayete dahil etmediğin olaya karışmayan bir kaç kişiyi görüyorum gerçekten, telsiz /f veya discort üzerinden iyi dolmuşsun ve Kin beslediğini düşünüyorum.
Discort bir muhabbet çerçevemiz olmadığını bildiğin halde mix diyorsan başka bir kelime bulamıyorum..  :o
« Son Düzenleme: 14.10.2020 02:27 sadlanamari »

#16 - 14.10.2020 04:46
Merhabalar, incelendi.

Herkesin yazdıklarının tek tek okunduğunu söyleyelim ve yazılan yazıların tahmini %30'u hariç her iki tarafın da tamamen konuyla alakasız söylemlerinin ve yazılan tamamen konudan bağımsız paragrafların inceleme sürecini ve inceleyen yetkilinin işini zorlaştırdığını itiraf edip devam edelim;

Kişi kameranın bulunduğunu söylemiş ve buna yönelik savunmasını&bildirisini yapmış. Bir şahsın evinde kamera olması ve rolün o kamera kayıtlarının alınarak devam edilmesi mixing'e giremez, konunun yakınından dahi geçmiyor, öncelikle bunu ifade etmekte fayda var.

Buna ek olarak, ortada bir muamma mevcut, nedir?

Ratko karakteri öldürülmüş, bir grup tarafından öldürüldüğü Carla karakteri tarafından biliniyor. Carla karakterinin burada opsiyonları bulunur(etik ve rol kurallarına uygun olarak) A: kanıtlarla gidip polise sığınmak, B: Korkmak, sessiz kalmak/kaçmak.

Akla yatkın olan iki seçenek bunlar gibi görünüyor ve A seçeneği seçilmiş, fakat buna ek olarak gidip kanıtları gösterip, "ADALETİ SAĞLAYACAĞIM" vesaire ciddiyetsiz kaçıyor, yine de ihlal yok, fakat rolün devamındaki akış böyle olmamalı.

Ruslan karakterinin olayla ne taraftan alakası var bilinmez, belki de Carla karakteri ile Ruslan karakteri yakınlık içerisinde olduğundan kendine iş belleyerek olayı soruşturuyor, Ruslan'n da burada korku rolü yapması daha uygundu fakat belli ki bir güvencesi var. Eğer bu işlerin içerisinde olan bir insan değilse - ki değil - yapması gereken yine iki opsiyon bulunuyor yukarıda yazdığım A ve B opsiyonları.

Tüm bunlara ek, önümüzdeki süreçten bahsedelim;

Şikayet konusunda iki tarafın birbirine bilendiğini görmek&anlamak pek zor değil. Önümüzdeki günlerde eğer bu durum OOC'e, role veya foruma yansımaya devam ederse iki tarafa bu kapsamda işlem yapılabilir.+

Süreç nasıl ilerleyecek? Carla ve Ruslan karakterleri Ratko'u öldüren bu silahlı gruba kendi imkanlarıyla baş kaldırmaya devam eder, onlara karşı korku rolleri yapmazlarsa karakterlerin ölüm izinleri karşı tarafa tarafımca tanınabilir, takibinde olacağım.

Bu süreçte, Ruslan ve Carla karakterleri kişileri elindeki kanıtlarla polise verip polise sığınabilirler.

@Vonagall ve @sadlanamari işe bu çerçeveden bakarsanız bu şikayet yanıtını kabullenmeniz daha kolay olacak;

Bir grup insan olarak silahlı bir vurma rolü yapıyor, birini öldürüyorsunuz. Öldürdüğünüz karakterin sevgilisi/kız arkadaşı gelip size kanıtları gösteriyor, adaleti sağlayacağım diyor, sizi açık tehdit ediyor ve aynı zamanda polise gidiyor, onun polise gitmesine, yaşamasına izin verir miydiniz yoksa öldürüp ondan da mı kurtulurdunuz? cevabı siz verin.

Diğeri mahallenize gelip soruşturuyor. EĞER, karakterleri gerçekten illegal işlere çok bulaşmış ve şehirde nüfuzlu birileri değillerse, size karşı bunu yapmalarına izin verir miydiniz yoksa onu da öldürüp ondan da mı kurtulurdunuz? cevabı siz verin.

Rollere belirtilen çerçevede devam edilecek, keyifli roller&forumlar.