Konu: [12.10.2020 - Scott Shaw] - Dm + Brawl Kural İhali  (Okunma sayısı 322 defa)

#20 - 12.10.2020 02:46
Şikayeti inceleyen yetkili arkadaşımız ilk ss te gördüğünüz gibi bu herifle hiç bir şekilde rp miz dönmedi fakat bu adam bana saldırdı ve bende gördüğünüz gibi b kullnarak god mode ? yazmışım kavga ettiğim zenci karakterli arkadaş vurmama rağmen canı azalmadı beni düşürünce kaçtı sonra sen geldin saldırdın bana tekrar yere düştüm

#21 - 12.10.2020 02:47
Kankam sana acıyorum cidden oyun içinde haksız olduğunu anlayınca şimdi olmayan hakarete haraket var diyorsun cidden yazık sana

#22 - 12.10.2020 02:52
Son kez yanıt atıyorum sonrası şikayet yetkilisine kalmış olay Sefec kiflin adlı oyuncunun Danny Terran adlı oyuncu ile brawl rölüne girmesi ile başlıyor sonra Sefec Kiflin adlı oyuncunun arkadaşları geliyor ve Danny Terran adlı oyuncuya saldırmaya başlıyor bende Emote vererek Danny Terran adlı oyuncuya yardım ediyorum sonra şaçma bir şekilde Scott Shaw adlı oyuncu colt marka silahını çıkartıyor ve ateş ediyor.

Emote verdiğimin kanıtı :

#23 - 12.10.2020 03:03
Cüneyt Arkın mısın sen 6 kişi arasına dalıyon o ilk başta silah ile havaya ateş etti fakat hala sen bana saldırdın yere düşürdün sonra o sana sıktı ama sen hala fear rp yapmıyorsun 10/10

#24 - 12.10.2020 04:57
Son kez yanıt atıyorum sonrası şikayet yetkilisine kalmış olay Sefec kiflin adlı oyuncunun Danny Terran adlı oyuncu ile brawl rölüne girmesi ile başlıyor sonra Sefec Kiflin adlı oyuncunun arkadaşları geliyor ve Danny Terran adlı oyuncuya saldırmaya başlıyor bende Emote vererek Danny Terran adlı oyuncuya yardım ediyorum sonra şaçma bir şekilde Scott Shaw adlı oyuncu colt marka silahını çıkartıyor ve ateş ediyor.

Emote verdiğimin kanıtı :

Kimse senin emoteni sorgulamıyor ki zaten , olayın seninle alakası yok sen orada kavgaya karışıyorsun bizim en azından bir bağımız olduğu için karışıyoruz sen neden olaya atlıyorsun?

#25 - 12.10.2020 14:42
Yolda 3 4 kişi bir adamı dövüyorsunuz bende yardımcı oluyorum rolsel olarak karakterim yardım sever.

#26 - 12.10.2020 16:47
6 Kişinin arasına dalıyorsun fear rp yok silah çekince de dalmaya devam ediyorsun beni yere düşürüyorsun

#27 - 13.10.2020 10:16
6 Kişinin arasına dalıyorsun fear rp yok silah çekince de dalmaya devam ediyorsun beni yere düşürüyorsun

Seni ben düşürmedim yalan söyleme neyse bir abimiz saolsun uzlaşma oldu şikayet geri çekildi bidaha olmaz umarım iyi roller.

K/A

#28 - 15.10.2020 12:55
K&A