Konu: [12.10.2020] Jimmy Colosimo  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 12.10.2020 15:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Colosime @Marijuanaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Douglas Barraza @Elvi$ Christopher Howard @furkan2434

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rick, William, Christopher, Jimmy ile Motel'in orda takılıyorduk, bana neden bu çocuklara böyle davranıyorsun gibi bir şey söyledi ve bunun sokak kurallarına aykırı olduğunu söyledi, bende "Benim sokağıma sen mi kural koyuyorsun?" gibi bir şey diyip arabaya bindim, beni arabadan attı ve saldırmaya başladı. Douglas'ı çağırdım ve onu aramaya başladık, bulduğumuzda kovalamaya başladık fakat internet bağlantısını kopardı ve tekrar oyuna girdiğinde kaçtı, tekrar bulamadık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Eğer orada oyundan çıkmasaydı, onu vurmuştuk. Lütfen ağır bir ceza almasını istiyorum.

#1 - 12.10.2020 15:49
Şahitliğimi onaylıyorum,olaylar tamamen açık ve net.

#2 - 12.10.2020 15:55

Kişi crash yediğini söylüyor bence fazla inandırıcı değil, neyse yetkililer daha iyi bilir. Tam o rolde crash yemesi...

Bu arada kişi crash veya internet kopardıktan sonra biz gittik, bizden önce oyuna girmiş ve bize PM'den hiç bir şekilde "Crash yedim", "İnternetim gitti." şeklinde bildirmedi.
« Son Düzenleme: 12.10.2020 15:58 uyumsuzarmy »

#3 - 12.10.2020 16:02
Jimmy Colosimo olarak savunmam :

Sizin ile atıştık ve sorun oldu. Silah ile beni kovalarken ben koşarak kaçmayı başardım, samp sürekli crash verdiği için oyundan düştüm hızlıca oyuna girdim ve sizleri gördükten sonra kaçmaya devam ettim. Bir süre bana ateş ettiniz ve ben kaçmaya başırdım bir BARIN içine girdim orada saklandım. Burada OOC kin yapıyorsunuz bir kural ihlali yok. Crash yedim hızlıca oyuna girdim ve rolüme devam ederek kaçmayı başardım BARIN içinde bir süre saklandım ve oyunuma devam ettim.

İyi forumlar. İyi roller.

#4 - 12.10.2020 16:03
Jimmy Colosimo olarak savunmam :

Sizin ile atıştık ve sorun oldu. Silah ile beni kovalarken ben koşarak kaçmayı başardım, samp sürekli crash verdiği için oyundan düştüm hızlıca oyuna girdim ve sizleri gördükten sonra kaçmaya devam ettim. Bir süre bana ateş ettiniz ve ben kaçmaya başırdım bir BARIN içine girdim orada saklandım. Burada OOC kin yapıyorsunuz bir kural ihlali yok. Crash yedim hızlıca oyuna girdim ve rolüme devam ederek kaçmayı başardım BARIN içinde bir süre saklandım ve oyunuma devam ettim.

İyi forumlar. İyi roller.

OOC Kin ile alakası yok dostum, tam yerinde ve tam zamanında crash yemenin açıklaması yok, neyse yönetim her şeyi daha iyi bilir.

#5 - 12.10.2020 17:15
Samp sürekli Crash veriyor. Yemem normal bir şey. İyi roller.

#6 - 12.10.2020 17:36
Kişi bu nedenden dolayı 450 dakika ceza almış galiba bu rolde /q işini alışkanlık haline getirmiş şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 12.10.2020 20:33
/q atsaydım kendi isteği ile sunucudan ayrılfı hatası verirdi. Crash yediğinden dolayı o uyarıyı vermedi.

#8 - 12.10.2020 22:28
/q atsaydım kendi isteği ile sunucudan ayrılfı hatası verirdi. Crash yediğinden dolayı o uyarıyı vermedi.

Modem res atmış olabilirsiniz?
« Son Düzenleme: 13.10.2020 10:25 Elvi$ »

#9 - 14.10.2020 05:02
"samp sürekli crash verdiği için oyundan düştüm hızlıca oyuna girdim ve sizleri gördükten sonra kaçmaya devam ettim. Bir süre bana ateş ettiniz ve ben kaçmaya başırdım bir BARIN içine girdim orada saklandım"

Crash almışsınız, üstüne oyuna dönüp kişilere pm gönderip rolün tekrarını yapmanız gerekirken tekrar kaçmışsınız ve burada bir ihlalin olmadığını söylüyorsunuz. Sicilinizde bir quit kaydı daha bulunuyor. Bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Karaktere ceza eklenecek.