Konu: [12.10.2020] Jose Calavera - CAR JACK  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 12.10.2020 14:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jose Calavera @Furkangz
Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, nasıl gidiyor? Tahoma marka araçla gezintiye çıktım, tamir etmek için Idlewood'a geldim ve tamire soktum aracı. Motoru çalıştırmaya çalıştığım an arkadaşımız car jack atarak aracı aldı. Kendince eğlenmeye mi çalışıyor bilmem, aracı biraz ileri doğru sürdü ve inerek koşarak kaçtı. Bunun öncesinde de rol yaptığımız mahalleye gelip kışkırtıcı emote verdiği de gözüküyor, bana karşı bir kini mi var bilmem. Car Jack yaptığı için ceza almasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada da mahallemize gelip (iki ya da üç kez) verdiği emote.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.10.2020 12:57

#2 - 13.10.2020 15:08
Aracı götürmedim yanlışlıkla f bastım sonrasın da da indim böyle şeyler için şikayet acmak gereksiz olabiliyor böyle şeyler birisi yumruk atınca kavgamı cıkarıyorsunuz hep

#3 - 13.10.2020 16:34
Aracı götürmedim yanlışlıkla f bastım sonrasın da da indim böyle şeyler için şikayet acmak gereksiz olabiliyor böyle şeyler birisi yumruk atınca kavgamı cıkarıyorsunuz hep

Hayır, basıp insen art niyet aramam. Birliğimizden çıkarıldıktan sonra mahallemizden bir kaç kere geçip, el hareketi çekme emote'ları saydırıp, aracımı tamir ederken Car Jack atarak ileriye götürüp (ekran görüntülerinde belli oluyor) bırakıp kaçarsan art niyet ararım.

#4 - 14.10.2020 05:52
Cezalandırılacak.