Konu: [13.10.2020] Jack Holmes - [YRB/Ortak Nezaket/OOC tehdit/Aktif Rolde B]  (Okunma sayısı 86 defa)

#0 - 13.10.2020 18:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Holmes @MuhammetY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kendrick Marshall @pankek - Barkev Dostyana @HasanBozkurt

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi son zamanlarda yaptığı hareketlerden ve vurdumduymazlığından dolayı cezalandırdım. Ve, şahıs ilk önce /b böldü daha sonra /b'den hakaret ederek Ortak Nezaket kuralını çiğnedi. Daha sonra pm'den OOC tehdit etti ("görürsün az bekle.") Aktif rolde b bölmesi bir çok yerde var. Kişi çok ihlal yapıyor, kuralları okumadan sunucuya gelmiş olmalı. Belirli bazı yerlerde de FEAR-RP ve Bunny Hop kural ihlalleri var. Geçmiş şikayetlere bakılabilir. Kişinin sunucunun istediği rol seviyesine ulaşmadığını belirterek Yetersiz Rol Bilgisi'ne sahip olduğunu vurgulamak istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: , , ,

Ek açıklamalar(varsa): Adalet yerini bulsun... :o Gördüğünüz gibi, 4 ss'ten 3'ünde küfürü var. Ve bu OOC kanaldan yapılıyor. YRB...

#1 - 13.10.2020 18:17

Acaba, beni pm'den mi tehdit ediyor, bana mı öyle geliyooor?

Not: OOC tehdit kısmı burasıdır, yukarıda eklemeyi unutmuşum. Özür dilerim.

#2 - 13.10.2020 18:25
Küfürlerimi ve hatalarımı biliyorum./b kullanarak hata yaptım ve ceza aldım.Ama ıc olarak vurdumduymazlık olayı doğru değil."görürsün az bekle" dememin sebebi ise şuydu;
Rol olmadan ooc olarak atıldım ve beni ck etmeye çalışıyordu.Bende rapor attım ve rapora cevap gelmesini bekliyordum.Bu yüzden öyle söyledim.O da biliyor tehdit olmadığını zaten hemen ardından bunu söyledim ama bu ss te yok yani mesajından sonra hemen ss almış.Zaten sonra yetkili raporum için ikimizi kendine ışınladı ve ck izni vermedi çünkü birliğe katılalım 24 saat olmadı.
Savunmam şimdilik böyle.

#3 - 13.10.2020 18:43
Ceza almadın kardeşim, ceza almadın. Şu anlık cezanı almadın. Şikayetteyiz şu anda.

#4 - 15.10.2020 12:44
Bir süredir sunucuda oynamanıza rağmen kuralları okumadan hareket etmeniz doğru bir davranış değil, eğer roller konusunda zorlanıyorsanız discord üzerindeki rol destek ekibimizden yardım isteyebilir sizinle 1-1 ilgilenmeleri için zaten tüm ortamı sağlıyoruz. Buna rağmen bu küfürler normal değil, ağır bir ceza alacak.

Ceza sürenizde de oyun kurallarını okuyup rol destek kanallarımızdan yardım isteyerek rol anlamında kendinizi geliştirmeyi deneyin.