Konu: [12.10.2020 Yefrem Zaytsev] OOC Tehdit  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.10.2020 15:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yefrem Zaytsev @Omer060

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elizabeth Avdeyeva @bigsexy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.10.2020 15:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kaza rolü sırasında arkadaş beni gelip aracımdan atıyor ve sistemsel bayılınca gururuna yediremiyor. Küçük bir rolü bu kadar büyütüp pmden tehdit ediyor. 
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.10.2020 16:30
kişisel bir eleştri yapmak istiyorum, teşekkür ederim.

"Bu oyunu oynasak nolur oynamasak nolur, sanki silah zoruyla oynatıyorlar, tehdit ettiğin oyun 2004 yılında icat edilmiş bir şey. Sunucunun yüzde 90'ından fazlası o dönem götünde bezle dolaşıyordu. Geri kalan kısmı o dönem sperm olanlar ve sperm attıranlar."

#2 - 12.10.2020 16:48
Yaptğımı kabulleniyorum yetkiliye bağlıyım bigsexy arkadaşın güzel üslüpla konuşmasını rica ediyorum iyi roller iyi forumlar..

#3 - 12.10.2020 21:00
Kullandığınız üslup hiç hoş değil, OOC Tehdit ihlalinden cezalandırılacaksınız. Tekrarının olmaması dileğiyle.
« Son Düzenleme: 12.10.2020 21:07 kaostan besleniyorum »