Konu: [14.10.2020] KONU KİLİT KAPATILABİLİR  (Okunma sayısı 189 defa)

#0 - 14.10.2020 19:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bared_Hairazad, Mihran_Badvagan ve Pagour_Mardirosian   @Replika  @BullarD @METEHAN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Roberto_Silva @yusufdrgn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.10.2020 17:40-17:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aşırı Agresif Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Roberto_Silva karakteri ile beraber KASPAROV birliğinin hood bölgesine gitmiştik. Roberto, Ezequel karakterinin bir arkadaşı ve buraya gidip illegal silah satışı yapacağını söylüyor ve birlikte gidiyorlar (Roberto satış yapacak, Ezequel değil). Roberto ve KASPAROV birliğinden birkaç kişi konuşurken durduk yere Bared_Hairazad ve Pagour_Mardirosian karakteri agresif rol yapmaya başlıyor (ekran görüntülerinde her şey mevcut) buna rağmen onaylı hood bölgesinde olduğumuz için hiçbir türlü agresif bir hareket ya da hakaret sergilemiyoruz ve oldukça sakin kalıyoruz. Sonrasında Mihran_Badvagan karakteri durduk yere saldırmaya başlıyor ve yine de tepki vermiyoruz herhangi bir savunma yapmıyoruz. Sonrasında ise gasp rolleri falan gerçekleşiyor ama bu sorun değil çünkü onaylı hood bölgesinde gasp yapılabileceğini biliyorum ve buna herhangi bir lafım yok. Tek şikayetim, sırf hood bölgelerine girdik diye ve gasp etmek için bu kadar agresif rol sergilemeleri.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sohbetin başlangıcı:

Aradan 6 dakika geçiyor ve saldırmaya başlıyorlar: (Bu aralıktayken agresif role tekrar devam ettiler fakat saldıracaklarını düşünmediğim için herhangi bir ekran görüntüsü alamadım aynı şekilde biz yine sakinliğimizi korumaya devam ettik loglara bakılabilir.)

Ek açıklamalar(varsa): Bulunduğumuz ortam "Roleplay" ortamı ve hepimiz eğlence için giriyoruz, amacımız eğlenmek ve günümüzü güzel geçirmek. Fakat rol yapmak için başka birliklerle konuşmaya ya da ticaret yapmaya gittiğimizde böyle Agresif Roller görmek çok can sıkıcı bir şey. "Örnek Birlik" olarak tanıtılan bu birlik rol açısından oldukça iyi durumda olmalı diye düşünüyorum fakat rol yapmak için geldiğimizde ise karşılaştığımız manzara oldukça moral bozucu. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 16.10.2020 14:34 boglee29 »

#1 - 14.10.2020 19:31
1. Kısıma geliyorum; İlk başta kendinde bunun bilincesindir "Sivil" bir şekilde bu rolü yapıyorsun. Bunun bir ihlal olduğunun farkındasındır. Değilsen de bundan sonra öğrenirsin.

2. Kısım; Olayın yarısında geldim ve rol içinde çevredekilere sordum. "Ne oluyor burada kardeş? Bunlar kim?" dedim. Bana rol içinde bilgi verdiler, daha sonra sana rol içinde "Bu konuları böyle bir yerde konuşarak, normal ses seviyesinde anlattığın için amatörsün diye söylemde bulundum." Daha sonra yanımdaki üyelere "Bunların üzerinde ne varsa alın, aldıktan sonra bırakın" gibi söylemde bulundum, rolden ayrıldım.

Beni ilgilendiren kısım burasıydı, kendi hood bölgemizde takılıyoruz ve vakit geçiriyoruz iki sivil gelip bize silah konusu açıyor. Bu konu da serbestim ki sizin karakterlerinizi orada CK da edebilirdim, fazla agresif davranma durumu yok.
« Son Düzenleme: 14.10.2020 23:49 METEHAN »

#2 - 14.10.2020 19:36
Selamlar! Sivil bir şekilde hoodumuza gelip associate rütbesinden bir üyemiz ile role girmişsiniz, yaptığınız rol "silah ticareti" sivil bir karakteriniz varken bu rolü nasıl yapıyorsunuz bu konuda bir fikrim yok, yönetici kararı. :/

Ofansif role gelirsek iki gün önce kırk bin olan silah ticaretini elli beş bine çıkartmışsınız, hood bölgemizde bizi "dolandırma'ya yönelik" rol yapıyorsunuz. İki günde on beş bin zam yapıyorsunuz, colt-45'i 40 ya da 50 bin dolara satmaya kalktınız. Şikayette kullandığınız SSler de görülüyor, silah çektiğimiz kişi sen değilsin. Hoodumuza gelip bize saldıran arkadaş, daha sonra bağlantısı kopuyor rolü deleteliyoruz. Silah çektiğimiz kişiler siz değilsiniz, bunu kendiniz belirtmişsiniz.

Hoodumuzda bize karşı aşağılama rolü yaptınız, Kasparov birliğinde 16 yaşında rol yapan arkadaşımızda size saldırdı, paranıza el koydu. Onaylı hood bölgesine gelip normal piyasa üstü silah satışı yaparsanız birliği kullanıyor sanarlar, tenhaya çekip kavga ettiniz. Sırf 4000$ paranıza el koyuldu diye şikayet açacaksanız paranızın iadesini yapabilirim, böyle bir olay için birlik şikayeti açmanıza gerek yoktu.

İyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

#3 - 14.10.2020 19:37
Sivil bir şekilde rol yaptığımın farkındayım, iğneleyici bir konuşma hazırlamak yerine keşke en başta yazdığım şeyleri dikkatli okuyup parantez içinde "( )" belirttiğim cümleleri daha iyi anlayarak yazsaydın. İllegal bir rol yapmadım, silah satışını yapan ben değilim arkadaşım Roberto (parantez içlerini okumadıysan diye tekrar yazıyorum umarım bunları da okursun.) yapıyor ve sizinle tatlı bir şekilde konuşuyor ben ise sadece sessiz bir şekilde yanında duruyorum ve Mihran_Badvagan karakteri durduk yere bana saldırmaya başlıyor. Böyle bir durumda agresif rol yapmış oluyorsunuz. Çoğul konuşma sebebim birlik üyelerinden birinin yaptığı hareket bütün birliği etkiler bu yüzden dikkat etmeniz gerekir, iyi akşamlar dilerim.

#4 - 14.10.2020 19:37
Konu "Oyuncu şikayetleri" bölümüne taşınırsa sevinirim, üç kişiye açılan şikayet. Birlik ile alakası yok.

#5 - 14.10.2020 19:40
İllegal satış rolünü ben yapmadım arkadaşlar ben Ezequel_Flagon'um lütfen dikkatli okuyarak ve "anlayarak" cevap verin. Role gelsem bile sizinle konuşan ben değilim Roberto ve sizinle de tatlı bir şekilde konuşuyor. Fakat buna rağmen bize agresif rol yapıyorsunuz rahatsız olduğum durum bu. Ayriyeten aşağılama rolü veyahut herhangi bir şeyi biz yapmadık ve de bize silah çektiğinizi söylemiyoruz. Herhalde başka birileriyle karıştırdınız lütfen ama lütfen şikayeti en başından ve DİKKATLİ bir şekilde okuyunuz. İyi akşamlar dilerim.

#6 - 14.10.2020 19:55
Yanlış anlaşılma arşive taşınabilir

#7 - 16.10.2020 18:57
K&A