Konu: Martin Sarafian Retearted/Non rp  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2020 17:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin_Sarafian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2020/15:10

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Balıkçılık yakınlarında Kaza yaptım ve kaza rp sini yapıyordum sonra Martin Sarafian geldi ve kazaya karışan kişi uzaklaştı burda herhangi bir sıkıntı bulunmamakta Martin Sarafian geldi ve role girdi "İyimisin" diye sordu bende dedimki "S-sayılır." arada bir kaç konuşma döndü (her hangi bir sıkıntı yok) ben aracımın koltuğuna yan şekilde oturdum. Ve şu emote geldi  "Martin Sarafian Nathan ı geriye iter ve aracına binerek gaza basarak kaçar" ben ilk afallayarak kaldım ve rapor atarak soru sordum bu kişiye şu şu şeyler yaptığından dolayı ş,kayet açabilirmiyim ve yetkili ise evet diye cevap verdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın ceza alması.

#1 - 10.10.2020 22:25
Öncelikle merhaba. Şahış biriyle ufak çarpıştı sonra çarpan kişi kaçtı bende yanına gittim. Şahıs araçtan indi ve aracın arka kapısına yaslandı (Aracın koltuğuna yan falan oturmadın emotede vermedin) bende emote vererek aracı götürdüm emotem şahısı geriye iter değil şahısı yere iter çünkü arka kapıya yaslanmıştın burda bir hata görmüyorum. Yönetici kararı bekleyebiliriz.

#2 - 11.10.2020 16:48
Siz rolsel oturuyor, sistemsel görünüşte araca yaslanıyormuşsunuz sanırım. Böyle değilse de bir SS göremedim. Rolde böyle bir şey olmuş olabilir, 'mümkün değil' gözüyle bakmıyoruz. Sorun bulunmuyor.