Konu: [10.10.2020] Doggy Scott - Aktif Rolde Q  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.10.2020 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Doggy Scott - @Smhtt16
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kendrick Marshall @pankek - Jack Holmes @MuhammetY

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.10.2020 - 14.00 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Doggy Scott ve Lexxy Curry adlı karakter, birlik mekanımızda soygun yaparken birliğimdeki üyem olan Jack Holmes adlı karakter soygun yaparlarken gördü. İki karakter hızlıca Admiral marka araçla kaçmışlar. Ben olaydan habersiz, birlik hooduma geldim. Jack adlı karakter bu iki kişinin soygun yaptığını İC olarak bana aktardıktan sonra kişilerle kısa bir süre kovalamaca yaptık. Daha sonra, serbest bıraktık kovalamacaya devam etmedik. Daha sonra, silahlarımızla kuşandıktan sonra, Doggy Scott adlı karakteri aramaya başladık. Jack Holmes adlı karakter, Doggy Scott koşarak kaçarken arabayı takip etti, daha sonra silahla adamı vurmaya çalıştık ki arkadaşımız aklını kullanıp Q attı. Gereken cezayı almasını talep ediyorum, video da var ss'de var. Video istenirse atabilirim hatta atacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet yerini bulsun, q atmasaydın keşke. Sol altta gördüğünüz kırmızı FPS videoda olduğumu gösteriyor.

#1 - 10.10.2020 14:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.10.2020 14:26
Şahitliğimi onaylıyorum, vurulmamak için /q atmak çok absürt bir durum. Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#3 - 10.10.2020 14:39
Selamlar, videoyu buraya yolluyorum. Doggy Scott'un Q attığına dair video;

#4 - 10.10.2020 21:59
Merhabalar size bir açıklama yapmak istiyorum. Evet bu olay saat 14.00 sularında gerçekleşti rolümüzü devam ettirirken benim tarafımdan oluşan bir sorundan dolayı oyundan kendi isteğimle q attım gibi bir bilgi gözükmüş  evimin bulunduğu bölge etrafında ufak tefek kazı çalışmaları bulunduğundan dolayı bilgisayarımın elektiriği gitti ve oyundan kendi isteğimle çıktım gibi gözükmüş  ve elektiriğim geldiğinde tekrardan oyuna giriş yapıp roldeki şahısa bizzat bu olayın gerçekleştiğini bildirdim ve rolü tekrar yapabileceğimizi söyledim ve şahıs bizzat istemediğini söyledi fakat sonradan karşılaşırsak rolü devam etireceğini söyledi ve bende kendim  şahsen bu yanlış anlaşılmayı bozup role devam etmek istiyorum son sözüm admin kararına kalmıştır.

#5 - 11.10.2020 15:46
Savunmanı yaptıysan, yetkili kararını bekleyelim.

#6 - 11.10.2020 16:02
Silahla vurulduktan sonra oyundan çıkmanız bana bilerek yaptığınız bir şey olarak geliyor. Üstelik elektrik gitseydi orada 'bağlantısı koptuğu için sunucudan ayrıldı' cümlesini görürdük %99 ihtimalle. Kendi isteğinizle çıkmışsınız. Bağlantınız kopsaydı ve bu anlaşılsaydı rolü tekrar almanızı isterdim ama öyle görünmüyor. Karakter ceza alacak.