Konu: Mia Cristo  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2020 15:41
Discord İsmi:Erenimo#1518

Mia Cristo 1996 yılında Mexico City'de dünyaya gelmiştir. Mia 5 yaşına kadar normal bir hayat sürmüştür ancak iki yaşında ailesi ile kaldığı mahalledeki
elektrik trafosunda çıkan yüksek voltajlı elektrik sonucunda evleri ateş altında kalmıştır. Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden itfayeciler olay yerinden Mia'ı
kurtarabilmiş ancak ailesini olay yerinde kaybetmiştir. Sokaklarda yaşamaya başlayan Mia artık eskisi kadar iyi bir hayat sürdüremiyordur. Mia sokaklarda yaklaşık
olarak 4 sene geçirdikten sonra bir sokağa oyun oynamak için adım atar. Sokakda kendi kendine taşlar ile oyun oynarken arkasından bir adam Mia'ya doğru yaklaşır.
Mia'nın yanına gelip diz çöken adam Mia'a neden burada olduğunu sorar. Mia korkulu bir yüz ifadesi ile adama dönüp ''oyun oynamak istemiştim'' der. Adam Mia'yaa
annesinin ve babasının nerde olduğunu sorar. Mia'nın verdiği cevap ise ''gökyüzünde beni izliyorlar''dır. Adam Miaa doğru bakar ve elinden tutar. Mia ilk başlarda
çekingen bir tavır sergiler ancak gün geçtikce adama alışır ve abisi gibi görmeye başlar. Mia bir gün sokaklarda dolaşırken bir adam tarafından sebepsiz yere dövülür.
Kendini bir kaç dakika sonra toplayan Mia abisinin yaşadığı mahalleye giderek ona olayları anlatır ve adam Mia'a doğru bakınıp ardından arkadaşlarını ve Mia'yı
alarak sokaklarda dolaşmaya başlar. Adamı fena bir şekilde dövdükden sonra geri mahalleye dönerler ve Mia'ı onlarla kalması için ikna ederler. Mia 20 yaşına kadar
o mahallede yaşamıştır. 24 yaşında LosSantos'a taşınmaya karar verir ve uçak bileti alarak LosSantos'a gelir...

Fiziksel Özellikleri:
1-)Orta Boylu
2-)Esmer
3-)Sarı Saçlı
4-)Ela Gözlü

Kişisel Özellikleri:
1-)Yardım Sever
2-)Soğun Kanlı
3-)Becerikli
4-)Herkse  Güvenemez
Doğum Tarihi:10-Ocak-1996

Uyruk:Amerika