Konu: Taksileri sıfır veya ikinci el satın alabilmek hk.  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 30.09.2020 20:45
İyi günler. Bildiğiniz üzere taksiler sıfır veya ikinci el olarak satın alınamıyor. Gidip mesleğe giriyorsun, şansına denk gelirse bir taksi başlıyorsun.(çoğu sevgili dostumuz bunu suistimal edip kendi işlerini gördükten sonra sağa sola atıp gidiyor, yapmayalım) Yani taksicilik mesleği hem suistimal ediliyor hem de gerçekten yapmak isteyen oyuncu yapıyor. Benim fikrim taksilerin sıfır araç satılan galerilerde satılabilmesi ve bu mesleği gerçekten yapmak isteyenlerin yapması. Diğer türlü sorun çıkabiliyor hatırladığım kadarıyla araçtan inemiyorsun meslekteyken. Sıfır araç satılan galeriye gelirse hem rol bakımından artı olur çünkü taksicilik trucker gibi dakikasına para kasayım denilecek meslek değil, adam hem rol yapayım hem de üç beş para kazanayım diye giriyor, diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası taksiler sıfır ve ikinci el olarak satılmalısı gerekiyor. Şahsen ben taksi durağı açmak istiyorum ama açamıyorum çünkü taksi yok ???
Taksi mesleğini suistimal edenleri yönetim her ne kadar tespit etsede bu ihlal yapılıyor belki taksi mesleği iptal edilebilir, şahsi yapılır. İsteyen alır taksisini çalışır veya durak açar rolüne bakar

Not: önceden açılan bir ar-ge ise kusura bakmayın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.09.2020 21:01
Evet, daha önce açılan bir ar-ge'ydi ama nasıl sonuçlandılar, sonuçlandılar mı hatırlamıyorum. Ayrıca, destekliyorum. Taksicilik ile fazla para kazanılmıyor. Daha çok rol tabanlı bir meslek. Ama fazla rol yapana rastlamadım. Hatta, taksici mesleğine sırf Ocean Docks'a araç ile gidebilmek için girenler var.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 01.10.2020 01:45
Kabul ettiğimiz bir AR-GE, taksi durağı açılabilmesi vb. rollerin önünü açmayı biz de istiyoruz. Gelecek güncellemelerde düşüneceğiz.
Mükemmel
4
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
sekoo, Ihsan, ble55phemy, VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok