Konu: Marquis_Saurent [2.10.2020]  (Okunma sayısı 151 defa)

#0 - 02.10.2020 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marquis_Saurent

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Clark_Lorche @explorer

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:2.10.2020 - 19:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:ıc-ooc karıştırma, pm hakaret ve küfür, aktif rolde /b bölmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha önceden ıc arkadaşıma gym yerinde saldırıda bulunmuş, arkadaşım departmandan darp raporu rolüne girdi darp raporunu aldı. Bu arkadaşı orada gördük saçma saçma tavırlarda bulundu ringe gel vs gibi şeyler söyledi arkadaşıma pmden küfürler etti /b böldü falan zaten her şey sslerde açık açık gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 02.10.2020 19:31
Clark Lorche olarak şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.10.2020 16:38
Bir ekleme yapmak istiyorum, arkadaş sanırsam rol yapmaya yeni başlamış ona göre bir ceza ve ya uyarı alması daha iyi olabilir.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 19:50 toksi »

#3 - 05.10.2020 23:01
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın,ben /w yerine /pm den mesaj göndermişim küfürler kesinlikle OOC değil IC rol geregidir,eğlenmek için oynadıgıım bu oyunda kimseye OOC saygısızlık ve küfür etmek kesinlikle yapmayacağım birşeydir.Ve "bu canla mı, sorusunu /b den yazmadıgımı da fark ettim ve hemen /bdel yaptım" Yaptıgım hataları şuan fark ediyorum yanlış anlaşılmadan dolayı @ansel parker'den özür diliyorum,kusura bakmayın iyi forumlar.

#4 - 08.10.2020 11:31
@walloran15 'in komutları karıştırdığı ekran görüntülerinden belli oluyor. (/w > /pm şeklinde)

Rol Destek ekibi sizin ile iletişime geçecek, hem komutları, hem de genel olarak politikalarımızın üzerinden geçelim mağduriyete sebep vermemek için. Şu anlık ceza verilecek bir durum yok