Konu: [5.10.2020 - Jahking_Rivera] DM  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 05.10.2020 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahking Rivera  @elchavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Nathan Baker @Zowlio37

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.10.2020 22:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım hasarlanmıştı yaptırmak için Marinada ki garaja gittim ve birilerin gelmesini beklerken şahıs bisikletinden indi ve aniden bana sıkmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın yaptığı hareket can sıkıcı bir durum. Yönetimin gerektiği cezayı vereceğine inanıyorum.

#1 - 05.10.2020 23:35
Öncelikle selam, blackside birliği ile IC bi savaş içerisindeyiz. Oraya baskına gittim ve seni orada görünce ateş ettim. Forumdan MIX yapmamak için o birlikte olmadığna bakmadım. Tekrardan kusura bakmayın böyle kötü bir rol yaptığım için. En içten özürlerimi sunuyorum.

#2 - 06.10.2020 12:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 06.10.2020 13:11
Şahitliğimi onaylıyorum.

Orada yoktun bile dostum, ben zaten yapmadığımı inkar etmiyorum. Şahitliğini onaylaman bişeyi değiştirmez. Yaptım evet. Pişmanımda.

#4 - 07.10.2020 07:37
@elchavo suçunu kabul ettiği savunmasında gözüküyor, daha önce agresif rol sergilediğini şikayetlerde görmüştüm. Cezalandırılacak ama hatasının farkında olmasından dolayı minimum seviyede olacak.