Konu: Valeri Quin, Car Jack. 4 ekim 2020  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.10.2020 15:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valeria Quin  @Russian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4 Ekim 2020 saat 15:15-15:30 arası. (SS DE MEVCUT)

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracında kodu girip yola çıkarken CAR-JACK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek aracı spawn oldu, meslek aracına koştum. /truckerbasla diyip yola çıkarken arkadaş beni araçtan attı. Kendisi de arkamda koşuyormuş. Ben daha yakın olduğum için ben önce bindim. Aramızda ki mesafe; ben kodu yazıp yola çıkacak kadardı. Yani aramızda ki mesafeye ve benim önce bineceğimi bilmesine ve görmesine rağmen CAR JACK yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - SS gayet açık.

#1 - 04.10.2020 15:52
Kişinin bunny yaparak araca doğru koşma esnasında fraps üzerinden video tuşuna bastım ancak program hata verdiği için yeterli kanıtım bulunmamakta kişiye zararı varsa karşılayabileceğimi ve buny yaparak benim getirdim araca doğru koştuğunu belirttim ancak OOC kin güderek şikayet açmak ve anlaşmaya gitmeme yolunu tercih ediyor kendi yaptığı hatayı kabul etmeyerek KANITLA gibi şekilde yazılarda bulunuyor kendisinin yaptıgı ihalilinde farkında benim yaptıgım aslında onun bunny yaparak öne geçmesini  önlemekti yoktan yere bir ceza almak açıkcası istemiyorum anlaşmaya çalışmama ramen NEDEN GERİ VİTES YAPTIN gibi nezaketsiz bir tavır ile ceza almamı bekliyor yönetimin bu konuda insiyatifini bekliyorum iyi görevler.

#2 - 04.10.2020 15:55
Bunny yapıp yapmadığımı kanıtlayamadağınız için, şu an bana iftira atıyorsunuz. Kanıtın varsa çıkar göster. Kanıtın yoksa da suçlama yapma.

#3 - 04.10.2020 16:06
Tekrardan belirtiyorum yeterli kanıtım yok kendi yaptığımın doğru olduğunu düşünmüyorum bunun içinde özür dilerim ancak anlaşma yolunu tercih etmiyorsunuz bu yüzden yönetimin bu konu hakkında insiyatifini bekliyorum tekrardan söylüyorum kişi daha besleğin başında zararı var ise karşılayabilirim burada OOC olarak kin besleyecek bir durum yok. yaklaşık olarak 5 aydır buradayım 712 oyun saatim var daha önceden hiçbir şekilde kural ihlalinde bulunmadım bununda sebebini açıkladım ve böyle bir durumun tekrarı olmayacaktır iyi görevler.
« Son Düzenleme: 04.10.2020 16:08 Russian »

#4 - 04.10.2020 23:32
şikayetimi geri alıyom

#5 - 05.10.2020 04:59
K&A