Konu: [03.10.2020] Anton_Grigoryan @azzkaan Marco Miralles @TOSUNUM DM  (Okunma sayısı 212 defa)

#0 - 03.10.2020 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anton_Grigoryan @azzkaan  Marco Miralles @TOSUNUM

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Charlie_Kayle Hendrick_Londo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sebepsizce basit bir brawl rolünü dm ile bitirdiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Silahlarına el koyulsun ya da çok ağır bir ceza alsınlar her sunucu da dm yemek zorunda değilim bıktım artık.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 02:57 Dipsy »

#1 - 03.10.2020 00:47
Şahitlik ediyorum

#2 - 03.10.2020 01:56
Dün yine seninle birlikte bir rolümüz oldu brawl attık ve seni düşürdük. (Bir kaç dakika sonrasında seni yolda tekrar gördük arabamıza alıp gitmek istediğin yere bıraktık) Bugün pizzacının önünde duran aracımıza çarptınız bununla ilgili bir role girdik, sizinle tekrar kavga etmek gibi bir niyetimiz yoktu. Karşılıklı küfürler edildi ve ilk siz saldırdınız. Ortada bir rol geçmişimiz varken, küfürleşmeniz varken ve üstüne ilk siz saldırmışken biz nasıl dm yapmış oluyoruz anlamadım. Savunmam bu kadar.

#3 - 03.10.2020 02:06
Öncelikle iyi oyunlar.
Dün sizinle bir olay yaşadık ve sizi düşürdük. Bugün tekrar geldiniz, sizinle atıştık. Bunun üzerine küfür ettiniz. Farkettiyseniz silahıma ilk etapta davranmadım. Ama siz direk girişmeye başladınız. Silahım varken silahımı kullanmamam biraz saçma olurdu sanırım. Silahımı kullanarak kendimi savundum asıl olarak öyle bir düşüncemde yoktu. Videoda herşey apaçık ortada, bize karşı olan tutumunuz fazlasıyla kışkırtıcı. (Adam mısınız oğluuuum)'da rol adabına uyan birşey değil açıkçası. Rol sonrası olay yerinde polise sığındınız. Bagajımdan birşeyler çıkarttığımı görürkende, yumruk ile girişmeye başlamanızada anlam veremedim. Biraz açık arıyor gibi davranmışınız. Bİr DM söz konusu değil. Adminler uygun kararı verecektir.
İyi oyunlar, iyi roller dilerim. :o

#4 - 03.10.2020 02:12
Ek olarak Charlie_Kayle adlı şahıs bize emotesiz olarak saldırıyor. İlk etapta siz saldırdığınızda ben peşimi bırakman için sağa sola koşuşturarak kaçmaya çalışıyorum :o

#5 - 03.10.2020 03:02
"olay yerinde polise sığındınız." Baya polise sığındık yaralıyım silahla vuruldum herhangi birisi polisi aradı napıyım kalkıp koşayım mı sence mantıklı mı sonra zaten hastaneye götürdüler, dm olduğu ortada brawl rolün de arabaya laf edip kışkırtıyorsun sonra da silah ile sıkıyorsunuz bu mantıklı mı soruyorum?

#6 - 03.10.2020 12:27
Kimin kimi kışkırttığı zaten ortada. İlk saldıran tarafta sizsiniz. Ek bir savunma yapmayacağım. Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 04.10.2020 00:23
Bugün yaşanan olaylarıda eklemek istiyorum...

Arkadaş sanırım video açık bir şekilde sokak sokak bizi arıyor ve sonunda bulup tekrar bize çarpıyor.

Olayı uzatmayıp yoluma devam ediyorum.

Yinede hoodumuza gelip kendini göstermeye devam ediyor.

Arkadaşa dostça bir tavsiye; video açık bir şekilde peşimizde dolanıp açık aramayı bırakmalısın.

#8 - 08.10.2020 10:50
Merhaba, incelendi.

Videonun başında "Adam mısınız oğluuuum?" diye girişip dalmaya başlıyorsunuz, kavga zaten başlıyor. Haliyle arkadaşlar da kaybetmemek için silahlarını çekip kullanıyorlar, deathmatching kapsamında bir cezai işlem uygulanmayacak.

K&A