Konu: Gerard Mavraj - Cihad Tevzade - David Broja [02.10.2020 - Çoklu İhlal]  (Okunma sayısı 585 defa)

#20 - 03.10.2020 01:25
kardeşim yaptığınız dm banada durduk yere sıktınız

#21 - 03.10.2020 01:25
Savunmamızı şöyle yapmak istiyorum. Öncelikle biz daha önceden illegal bir birlik üyesiydik. Aktif olarak illegal birlik üyesi olmayışımız,husumetimizi bitirmiş değil ya da illegal faaliyetlerimizi. Eğer realistik olarak bakacaksanız,hapise girip çıkmış bir çok eski mafya üyesi ya da insan hala potansiyel bir suçludur. O yüzden hala birliğimiz olmadığı için size sıkamayacağımız durumu mantığa çok ters bir durum. Devam edecek olursam,sen ve birliğinin üyeleri bizim arkadaşımız için bir sorun teşkil ettiğiniz için size beraber saldırdık (her ne kadar sonrasında rolü iptal etsenizde). Market caddesi mevzusu ise,biz seni market caddesi dışında yakaladık ve sen illegal bir birlik üyesi olarak güvenli bölgeye kaçıp sığınmaya çalıştın ancak elimizden geldiğince izin vermedik. Biz seni direk güvenli bölgede bulupta sıkmadık. Arkadaşlarımın eski forum hesaplarını etiketlemiş olman hiç bir şeyi değiştirmez. Kendileri cezaları,bedelleri neyse ödemişlerdir,hala bir kusur varsa yine öderler.Kendi adıma gelecek olursam,olaylarda ki bulunduğum konum bellidir,savunmam bellidir. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum.

#22 - 03.10.2020 15:06
Herkese selamlar, iyi sabahlar dilerim. Şikayeti okuyacak olan admin; bizim savunma iletimiz şu şekildedir;

Biz sabah saatlerinde normal bir şekilde gezinirken, Manuel Pashian karakteri ile kumar oynamıştım. Manuel Pashian karakteri benim Gustavo Esquivel karakterimi kumarda kaybettikten sonra "Shotgun" model silahı ile yaralamıştır. @Senseii bunu doğrulayacaktır.

Manuel Pashian karakteri Windsor model aracıyla benim o sıralar yönettiğim @Recoltt 'n birliğinde olan, Gustavo Esquivel karakterimi kucaklayıp Kasparov'n hoodunda bulunan East Beachtaki otoparka götürmüştür. East Beachtaki otoparka, @Recoltt 'u yani, Alquimista Advertencia'ı çağırıp olanları belirtip, benim birlikten atılmama/Alquimista Advertencia tarafından yaralanmama sebep vermiştir.

Olayın üzerinden yaklaşık 2-3 saat geçtikten sonra, Alquimista Advertencia'n karakteri beni dağlık bir yere götürüp ekip arkadaşlarıyla beraber silah çekerek korkutmuşlardır. Kişilere Fear-RP uygulayıp bölgeden uzaklaştım. Aramızda bir sorun yokmuş gibi gösterdim fakat karakterimin IC kinini o an yansıtmamaya çalıştım.

Yaralı süremin üzerinden yaklaşık 8 saat geçtikten sonra, beni birlikten attığı için @Recoltt ve Hermena Suç Ailesi birliğinde bulunan üyelere 3 kişi ateş açtık. Burada ihlal varsa, affola. Kişileri vurduk, kişilerle çatıştığımız esnada @Replika  Bared Hairazad adlı karakter Siyah Infernus model araç ile bölgeye gelip karakterlerimize karşı Palomino Creek bölgesinde ateş açmıştır. Biz Hermena Suç Ailesi birliğiyle anlaşıp, Gustavo Esquivel karakterimin CK'sını vermiştik ve rolü oracıkta kapatmıştık.

Görüntü ( @Replika  Bared'n ateş edişi)

Bared karakteri bu esnada vurulmuyor, bunu da kendisi doğrulayacaktır. Bared karakteri o anda canı azalınca bölgeden kaçıyor. Gerard Mavraj karakteriyle olan husumeti tam olarak burada başlıyor. Bunu @Replika ve @namludakimermi onaylayacaktır. Kişilerin husumeti bir süre devam ediyor, dün yani 02.10.2020 tarihinde kişiyi Gerard Mavraj karakteri görüyor ve o anki çatışmada kendisine ateş açtığını hatırlayaraktan  Vice Mall'n alt geçidinde kişiye ateş ediyor. Burada DM olmadığı kesinlikle ortada.
Görüntü ( @Replika Bared'n ertesi gün vurulduğu)

@namludakimermi karakteri bir gün benim NC attığım karakter Cihad Tevzadze'n yanına gelip, Bared Hairazad diye biri var, beni kovalıyor. Öldürecek bana destek çıkar mısın tarzında bir rol yapmıştık. Gerard Mavraj'n yanında Beyaz Buffalo'm ile gidiyordum, kendisi bir anda inip Shotgun ile Bared'a ateş açtı. Bared'n yaralanmasına sebebiyet vermekte önemli rol oynamadım. Ardından olayın üstünden yaklaşık 30 dakika geçti ve Haik Kalashnikov @BatuhanC beni Commerce kısmında önümü keserek, Beyaz/Yeşil Bullet model aracın önünden bana Shotgun ile ateş açtı. Oradan kurtulmayı başardım, hızla Gerard Mavraj'ı aradım ve kişileri bölgede aramaya başladık. Kişileri bölgede bulduk, El Corona kısmında ufak çaplı bir çatışma yaşandı.

Çatışmaya ait görüntü.

Çatışma sonucunda ben Manuel Pashian karakterini vurdum, Gerard Mavraj ve Cihad Tevzadze yaralandı. Gerard Mavraj, olay bölgesinden kaçmayı başardı lakin benim karakterim Cihad Tevzadze yaralandığı için bölgeden kaçışımı yapmadım.
Karakterimin IC olarak kaçırılışına ait görüntüler;

Sürekli olarak role devam ettim. Bunu da kişiler onaylayacaktır zaten; Ek olarak bildiriyorum ki; Kişilere fear-rp rolü yaptım: Kişilerden korkma rolü yaptım, kişilere ne sordularsa cevapladım ve gerekli rolleri sergiledim. Kesinlikle ve kesinlikle DM yaptığımı düşünmüyorum, tekrardan buradan herkesin içinde özür diliyor. Keyifli roller diliyorum. Kusura bakmayın.

not; Tarafımıza ait tek savunma bu olarak gerçekleştirilmiştir.
« Son Düzenleme: 03.10.2020 15:13 sucmakinesi »

#23 - 03.10.2020 15:31
Etiket yemişim, kısa bir yazı gelecek. Gerard Mavraj karakterine dün gece bir şikayet açtım. Kendi arkadaşının haksız olduğunu kendi yazdığın yazıda belirttiğin iyi oldu. Çatışma esnasında karakterlerinizi vuruyoruz. Gerard ve Cihad vurulmuş bir halde El Corona'da yatıyor. Seni araca aldık, kendin de yazmışsın. Karakterinin yaralı olduğunu söyleyip kaçma rolünü gerçekleştiremedim demişsin. Arkadaşın Gerard Mavraj hiçbir şekilde yaralı rolüne uyum sağlamadı. Hiçbir şey yokmuş gibi, CS:GO oynarmış gibi yakınında duran motoru açık bir araca atlayıp gazladı.  Arada sadece yedi dakika var, kaçma rolünü yapması imkansız. Sen role uyum sağlıyorsan, arkadaşın da sağlamalı.

Daha önce kurduğun forum hesaplarında oynadığın karakterler ile bize bir düşmanlık beslemiştiniz. Bunu hatırlatmakta fayda var. Oyunu sadece bizim ile ters düşmek için mi oynuyorsunuz? Kasparov'un ilk başlarında arkadaşların ile beraber kendi karakterin de CK olmuştu. Her defasında NC attıktan sonra, saçma sapan mantığa sığmayan roller gerçekleştirip bize sıkmaya geliyorsunuz. Tek amacınız DM.

#24 - 08.10.2020 10:43
Olayla bağlantısı olmasa dahi forum kullanım kurallarını, oyuncu şikayeti kurallarını çiğneyerek buraya içini döken arkadaşlar sayesinde şikayet konusu üç sayfa olup yetkili incelemesini zorlaştırmıştır. Bu sebeple konuya alakası olmamasına rağmen "adım geçti" bahanesiyle 2şer 3er post atan, araya girip laf karıştıran arkadaşlar forum cezası alacak.

Şikayete gelirsek,

Taraflar arasında sürekli devam eden bir husumet mevcut ve olayın çok daha öncesi var. @namludakimermi yasaklı durumda, o kısım için olay bitmiş. Cihad ve David karakterinin ise hala sizin tarafınız (şikayet açan taraf) ile husumeti devam ediyormuş ve durum böyle yaşanmış. Bu bağlamda basit çok ufak ayrıntılara takılarak işin içinden çıkamayız, elimizdeki kanıtlar neticesinde sağduyu ile karar verildi.

Yetkili kararı, savunmaların yeterli olduğu neticesindedir. K&A
« Son Düzenleme: 08.10.2020 10:51 Thorin »