Konu: Dustin_Warrens NON RP ARAÇ SÜRÜŞ  (Okunma sayısı 135 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2020 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dustin Warrens @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı:John Saurent -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.10.2020 22:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON RP ARAÇ SÜRÜŞ

Alıntı

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NON RP ARAÇ SÜRÜŞ

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa):Merhaba videoda her şey açıkça gözüküyor ben şeridimde giderken kişi sürekli gereksiz yere çarpıp bir şey yokmuş gibi yoluna devam etti iki kere yaptılar bunu lütfen gerekeni yapın. -

veo

*
v3 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 03.10.2020 22:46
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 03.10.2020 23:23
Görüntülerde göründüğü üzere orada 3 aracız, isterseniz arkadaşlarımı buraya etiketleyeyim.  Santa Maria yolunda 2 Infernus'un üzerine kırıp sonrasında videoya girip bizim sana PİT atmamızı çekmen gerçekten fazla-fazla komik olmuş. Bize kırdığın için sana bir kaç kez PİT attık, bunun sebebi budur. Kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermende  fazlasıyla komik olmuş, arkadaşlarımı etiketleyeceğim, zaten hepsi olaya şahitler.

@SPRAX
@EmreBey61
@JêgapMasiven
@Cobblestoned

#3 - 03.10.2020 23:25
Hepsi olaya şahitler dediğin arkadaşlarının hepsi ALT+TAB atmış ayrıca ben hep şeridimde düzgünce gittim siz sürekli çarptınız videoda her şey açıkça gözüküyor varsa kanıtın at sende paylaş.

#4 - 03.10.2020 23:47
Videoyu kesik kesik koyman açıklıyor zaten olayı merak etme.

#5 - 04.10.2020 00:09
Ben size çarpmadım sürekli siz çarptınız 3 kişi araya alıp yalancı şahitlik yapmanın bir anlamı yok ilk çarptığınızda yanlışlıkla oldu sandım videoyu açmadım ondan sonra açtım siz sürekli önüme kırdınız her şey videoda açık zaten yetkili karar verir.

#6 - 05.10.2020 05:15
Öncelikle ihlale ihlalle karşılık verilmez, ne olursa olsun cezalandırılırsınız. Bu bilginizde olsun. PIT atmış olabilirsiniz, bunu bile geçersek PIT'ten sonra kaza rolünü uygulamayıp devam etmeniz ihlal olmuş. İşlek yollarda da bu tarz rollere tekrar girişmeyin; Sürekli RP akışını bozup Non RP olacaktır. Dustin Warrens, Non-RP Sürüş kuralı kapsamında cezalandırılacak.