Konu: [01.10.2020] Zahid Ceferov  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 01.10.2020 20:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zahid Ceferov  @Rosato

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -benim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.10.2020 19:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
 Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
Türk rolleri

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Bağış etkinliği yayına alındığında okuyordum, taksi mesleğini yapıyordum. Vice şehrinde rol yapıyorsak ingilizce olarak görünüyor diye biliyorum, yanlışsa affola fakat Zahid karakteri rolü fazlasıyla yaşıyor olmali ki... "herqese, menim, edirem, beklirem, yoxul, kardashım, doyurulucaq, ajlar, fuqaralar vb." Ben bir oyuncu olarak yapılan rolü yanlış buldum, onay alınarak yapıldıysa kusura bakmasın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 01.10.2020 21:21 SU »

#1 - 01.10.2020 20:47
Rosato'ya da böyle sikayet acılmaz be kardesim, o yayını 1544454654 kişi izledi yöneticiler falan herkes. Tek akıllı sensin xd

#2 - 01.10.2020 20:52
Rosato'ya da böyle sikayet acılmaz be kardesim, o yayını 1544454654 kişi izledi yöneticiler falan herkes. Tek akıllı sensin xd
Kurallar güncelleme, hatırlatma; 21 Mart 2020, Cumartesi
Şikayette adı geçmeyen hiç bir kullanıcı şikayetlere  yorumda bulunamaz, aksi takdirde forum üzerinden ceza uygulanır. :)

#3 - 01.10.2020 22:02
Haqlısınız, bundan sonra forumda Azərbaycan dilində yazacağam, oyunda da başına (Azərbaycan vurğusu) qoyacağam. Səlahiyyətlilər sizinlə razılaşsa, fərqli bir irqdən xarakterə keçəcəyəm.

#4 - 01.10.2020 22:07
Evet, üstteki mesajıma baktığınızda gerçek Azerbaycanca görüyorsunuz ve oyunda böyle yazışsaydım saçma olurdu. Benim oyunda kullandığım gibi değil. Oyunda çok sade ve anlaşılabilir bir versiyonunu kullanıyorum, çünkü karakterim Azerbaycan'dan yeni geldi ve ağır bir aksanı var. Bir cümle ile örnek vereyim.

Eğer oyunu ingilizce dilinde oynuyor olsaydık, Zahid şöyle konuşacaktı.

"If the'yre kommin, dan vhy don't we go for id, ay brat?"

Buna aksan yansıtmak diyoruz. Oyun ise Türkçe ve benim kullandığım da Azerbaycan Türkçesi'nin yumuşatılmış versiyonu. Dolayısıyla Zahid şu şekilde konuşuyor.

"Eğer onlar gelirse, o zeman biz neden gitmeyek, ay brat?"

Ama sizin dediğiniz gibi oynasaydım, karakterim şöyle konuşacaktı.

"Eğer onlar geliyorsa, biz onlara neden gitmeyelim, kardeşim?" bu ise karakterin ırkına, konuşmasına hiç uymayan bir şey. Rolü zenginleştirmek için bu tür bir metod kullanıyorum veya sizin dediğiniz şekilde "kendimi role kaptırıyorum." Siz kaptırmıyorsanız sizin sorununuz ay qaqa?

#5 - 01.10.2020 22:21
Bir sorun bulunmuyor. @POLICE iletişim konusunda hitabımıza bir tık daha dikkat edelim, forum uyarısı alabilirsiniz.