Konu: Dwayne_Saurent Kevin_Saurent Verdesto_Saurent  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2020 15:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Saurent @thedaimonn  Kevin Saurent @sensualkidd  Verdesto Saurent @Jesswyn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Grady Farrell @Noptech

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge İhlal, Trolling

Alıntı
Güvenli Bölge İhlal, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde göründüğü gibi, Dwayne Saurent güvenli bölgede saldırdı. Ben sürekli roleplaye uyarak, role devam ettim ve yetkiliye rapor attım. Yetkili kişi, gerekli kanıtlarım ile birlikte şikayet açmamı söyledi ve açtım. Kevin ve Verdesto Saurent ise GYM içerisinde sürekli koşup koşup, sağı solu yumrukluyorlardı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin sürü halinde dolaşıp sürekli trollediğini düşünüyorum. Gerekli cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 29.09.2020 15:29
Şahitliğimi onlayıyorum. Kişilerle güvenli blögede olmamıza rağmen sürekli oyun içerisinden küfür edip saldırmaya çalıştılar. Biz role uyum sağladık, rolü baltalamadık. Ama bu şahıslar cidden insanın rol zevkini kaçırıyor. Umarım gerekli cezayı alırlar.

#2 - 29.09.2020 15:58
Merhaba öncelikle sunucuya giriş yaptığımızdan beri kamyonculuk yaparken sürekli arkadaşlarınızla discorddan haberleşip bize çarptınız. Fakat diğer arkadaş ALT+TAB atmıştı o yüzden oyuna girdiğinde otomatik olarak yumruk attı. Size benden başka kimse vurmadı güvenli bölge olduğunu bilmiyordum. Ayrıca siz güvenli bölgede insanları kışkırtıyorsunuz sonra şikayet açıyorsunuz.

#3 - 29.09.2020 16:00
Güvenli bölgede gece boyunca arkadaşın durup dururken kışkırttı ayrıca telefon kullanmadan Discord'dan haber verip sizleri çağırdı şikayet açmadan önce kendiniz çok temizmiş gibi konuşmayın.

#4 - 29.09.2020 16:46
Hangi arkadaşım? Ne discordu? Siz halüsinasyon falan mı görüyosunuz beyler.?
Biz Grady ile aynı arabada geldik GYM'ye, daha önceki olaylarda sizi uyardık, sürekli non-rp yapıyorsunuz diye. Belki roleplayde yenisiniz diye şikayet açmadım. Ama bu son olayda seviyenizin yükselmeyeceğini fark ettim ve şikayet açtım. Gelmişsiniz bir de iftiralarda bulunuyorsunuz. Ben size zaten ilk başında inisiyatif gösterdim ve şikayet açmadım. Her neyse yetkili kararı bekliyorum. Herhangi bir suçlamanız varsa da kanıtlarınız ile konuşun. Ama konuşamazsınız çünkü ihlal yapmadım.

Sizi daha önceki ihlalleriniz de uyardığıma dair ekran görüntüleri:
https://www.upload.ee/image/12329704/sa-mp-029.png
https://www.upload.ee/image/12329736/sa-mp-033.png

Bu kanıtlarla birlikte ek olarak Verdesto Saurent'in Türkçe terim ihlalinden ve ekran görüntülerindeki Saurent'lerin de Fear-rp ihlalinden ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 29.09.2020 16:51 Yusarov »

#5 - 29.09.2020 19:57
Non RP yapan arkadaşımız zaten sunucudan yasaklandı onun SS'lerini buraya atman bir şey ifade etmiyor.

#6 - 29.09.2020 23:01
Non RP yapan arkadaşımız zaten sunucudan yasaklandı onun SS'lerini buraya atman bir şey ifade etmiyor.
Sizi uyardığımın  ve daha öncesinde yaptığınız ihlallerin ekran görüntülerini attım sadece. Her neyse, ortalığı gerekince aydınlattım. Yetkililer anlayacaktır zaten.
Yetkili kararı bekliyorum. 

#7 - 30.09.2020 03:39
Merhaba. Öncelikle @thedaimonn, karakter başvurusu gönderirken tüm soruları cevapladınız. Buna göre güvenli bölgeleri de biliyor olmalısınız. Bilmemek sizin hatanız oluyor. "Discord'dan haberleşip bize çarptınız" vs. bu durumlar için de ihlale ihlalle karşılık vermemeniz gerekiyor. Sizin de karşı taraf için gerekli kanıtlarınızı alıp şikayet açmanız gerekiyor.

Dwayne Saurent 'Güvenli Bölge İhlali' gerekçesiyle cezalandırılacak.
Verdesto Saurent için de net bir şey yok açıkçası. Yine de benzer davranışları uyguladıysanız buna devam etmeyin.

Dipnot: Oyun Kuralları, rol bilgisi vs. tarzı her şey için beni özel mesajdan rahatsız edebilirsiniz. Bunları tekrarlamamanız adına, iyi forumlar.