Konu: Marcus Hunt  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2020 18:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Buny Hop + /PM Hakaret + Emotesiz saldırma + /PM Rahatsızlık.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: King pin sanırım mahallenin tarafından geçerken iki şahıs beni çevirip soruya tuttular bende cavpladım /idles animi yapmıştım o sırada crtl'ye basınca şahısa sanırım istemeden yumruk salladım, sonrasında beni kovalamaya başladı kovalarkende gördüğünüz üzere Buny yapmaktadır, olay bitti gitti derken /PM üzerinden hakeretler savurmaya başladı bu şahıs anneler kutsaldır hoşuma gitmeyen şeyler, /me Emotesi felan veriyor ancak aramızda baya bir mesafe var koşarken kafaya beyzbol sopası ile vurma emotesi felan verdi ancak aramızda baya bir mesafe bulunuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1 - Şahıs burada gördügünüz üzere Buny yapıyor beni o şekilde yakalamanın derdinde şahıslar ile bir sorum yoktu açıkcası /idles animi yapmıştım crtl tuşuna basınca yumruk attı ve olay böyle patladı, saldırırken bile emote vermedi.

2 - Şehıs /me'den emote vermiş ancak mesafe açısından uzak oldugundan böyle bir role uymam gerekmez diye düşünüyorum aramızda baya mesafe var

3 - /PM üzerinden saydırmaya yavaşca başlıyor burada, Role uymamı istiyor ama aramızda sürekli olarak baya bir mesafe bulunuyor, Tabi Buny hop'u burada'da tekrarlıyor

4 - Ve /PM Üzerinden sallamaya başlıyor arkadaşımız, saygısızlık

Ek açıklamalar(varsa): Kimsenin benim anneme yada ailemden birine sövmeye hakkı bulunmuyor. Baştan belli kural ihlali yapan bir şahıs, bir daha yapmasın çok ayıp aile değerlerine sövmek.

#1 - 29.09.2020 21:00
Orda lagım vardı yanımda gösteriyordu 500 400 çıktı pingim evet bunny hop yaptım  Küfürde ettim k.b jailimi bekliyorum ben hakısızım ben.

#2 - 29.09.2020 23:01
tekrardan özürlerimi iletiyorum.

#3 - 29.09.2020 23:25
Bir daha yapmaman dileği ile bu yaptığını unutma, kendinize çeki düzen verin umarım aynı davraşını diğer oyunculara yapmazsınız. Şikayetimi çekiyorum kabalık yapmayın terbiyesizliğe luzum yok.

#4 - 30.09.2020 03:06
@marcus61, OOC Ailevi hakaret etmişsiniz ve bu ban sebebidir fakat oyuncu sizi affetmiş. Bu çok büyük bir erdemliktir. Şikayet geri çekilmeseydi yasaklanacaktınız. Yaptığınız hiç hafif bir şey değil. Bundan sonraki davranışlarınıza dikkat edin.