Konu: [02.10.2020] Tony Charles - Richard Charles Şikayet  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.10.2020 01:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tony Charles - @mertcan1910 | Richard Charles - @Angeras1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: David Walker - @spykanks

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.10.2020 - 01:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar Premier'le Sunshine yolundan aşırı yüksek hızla geliyorlar, takla atarak uçarak ekran görüntüsündeki yere çarpıyorlar ve hiçbir şey yokmuş gibi ''Bizi rodeoya bırakın'' diyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Takla attıkları andaki görüntüler yok fakat şahit olarak eklediğim kişi de gördü olayı. Bu olaya uygun en uygun kuralların bu olduğunu düşünüyorum. Arkadaşları rol içinde uyardık ''Takla attınız, nasıl iyisiniz?'' gibisinden fakat devam ettiler. Rollerini kötü olsa şikayet açmazdım, en azından ufak bir kaza rolüne girselerdi keşke. Hiçbir role girmedikleri için şikayet açtım. Kişilerin uzun bir süre ceza almasını istiyorum. Hapis süresi boyunca kaza rolleri hakkında bilgi sahibi olabilirler.

#1 - 02.10.2020 02:50
Şikayette adı geçen oyuncuların sunucuya yeni katılmasından dolayı tamamen adapte olamadıklarını düşünüyorum,uyarı seviyesinde hapis cezası almalarını ve oyun kurallarını yeniden gözden geçirmelerini öneririm. Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.10.2020 17:51
Uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacaksınız. Rol ile alakalı yardıma ihtiyacınız varsa, Rol Destek ekibine ulaşmayı unutmayın. @mertcan1910 @Angeras1910

NOT: Rol sürekli devam eder, kaza yaptığınızda da rolü en gerçekçi şekilde yansıtmalısınız.