Konu: [28.09.2020 - Alina Breuer ]  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 28.09.2020 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alina Breuer @ysia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.09.2020 21:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pm'den aşşalağıyıcı bir kelime söyledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.09.2020 18:56
Evet, şikayet açılacağını tahmin ettiğim bir konu. Serverin ilk bakımdan çıktığı gün yazmıştım bunu sanırım. Ben bu pm'i Ashley_Schwaben'e atacaktım, id'leri karıştırdım. Isterseniz ona da sorun, eğer Ashley şikayetçiyse cezamı yemeye razıyım, ama Ashley ile OOC'da samimi olduğumuz için öyle yazmıştım. Ashley'e sorun şikayetçiyse cezamı yemeye razıyım. @SincUp

#2 - 28.09.2020 18:59
Herhangi bir ss kanıtı göremiyorum.

#3 - 28.09.2020 19:02
SS Alacak kadar büyütmedim bu konuyu, arkadaşıma yazacaktım. Arkadaşıma sorun, ona o gün yazmış mıyım veya bu durumdan rahatsız mı, ona göre jailimi yiyeyim. @SincUp

#4 - 28.09.2020 19:43
Benden kaynaklı bir sorundan dolayı arkadaşı yaklaşık 15-20 dakika arasında beklettim. O da bundan rahatsız olup ben oyuna girdiğim esnada bu pm'i attığını hatırlıyorum, hemen ardından da aynı pm'i bana attı ve normal bir şekilde konuştuk zaten.
Alina isimli karkteri oynayan arkadaşla OOC muhabbetimiz oluyor fazlasıyla, o bana bu şekilde hitap ediyor arada ben de ona bu şekilde, ki arkadaşın aldığı ekran görüntüsüne bakıldığında herhangi bir diyalog göremiyorum, pm'in yanlışlıkla olduğunu düşünüyorum.
Alina isimli karakterden şikayetçi değilim.

#5 - 29.09.2020 03:57
Merhaba. Şikayet ve savunmaları inceledim. Sanırım bu özel mesajı gönderen kişiyle herhangi bir şekilde tanışıklılığınız bulunmuyor. Dolayısıyla size bunu söylemesi için bir sebep olmadığını düşünüyorum. Bu seferlik cezalandırmaya gitmeyeceğim ancak tekrarında ceza alacaksınız. Lütfen daha dikkatli olun.