Konu: Couldnt create vehicle type:***  (Okunma sayısı 79 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2020 15:29
Sorununuzun detaylı açıklaması: Eskiden bu uyarılar geldikten sonra direkt crash veriyordu fakat şu an sadece chati kirletiyor ve bazı araçlar görünmüyor haliyle, bununla alakalı mı bilmiyorum ama bazen başka oyunculara spec atmış gibi izletmeye başlıyor veya Vice Anticheat hile sebebiyle yasakladı falan gibisinden oyundan atıyor.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Araba modlarından olduğunu düşünüyorum fakat modları silince de düzelmiyor.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü:
Spoiler: GösterGizle

İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Böyle bir sorunun ekran kartından olacağını düşünmüyorum olsa olsa işlemci yetersiz kalmıştır belki ama işlemcim o kadar kötü değil.
Denediğiniz çözüm yolları: Modları silmek/kapatmak.
Ek açıklama: Özellikle Bulvar apartmanı, Market caddesi civarında çok geliyor bu uyarılar onun dışında neredeyse hiç gelmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.09.2020 15:38
1. yol: HOODLUM crack dosyasını değiştirmek(aynı crack dosyasını tekrar yapıştırmak)
2. yol: samp.exe > sağ tık > özellikler > yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyin.
3. yol: samp.exe > sağ tık > özellikler > uyumluluk modu > windows 98/me, windows xp sp3 (veya) uyumluluk modunu kapatmalısınız.
4. yol: Son eklediğiniz bir mod varsa dosyasını kaldırabilirsiniz.
5. yol: Aynı statüdeki iki modun diğerini kaldırabilirsiniz.(çakışmaya sebep olmasına bağlı olarak crash hatası alabilirsiniz, örneğin: iki araç yansıması modu)
6. yol: Oyunu tamamen silmek ve tekrar yüklemek sorunu çözecektir.(> C:\ veya D:\ diskindeki GTA San Andreas klasörünü dahil silmek, Belgelerim > GTA San Andreas User Files klasörünü dahil silmek)
7. yol: Belgelerim > GTA San Andreas User Files > gta_sa.set dosyasını silin, ardından samp.exe'ye sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır kutucuğunu işaretleyip oyuna girebilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok