Konu: İn game hapis haritasına ankesörlü telefon  (Okunma sayısı 63 defa)

#0 - 16.10.2020 21:19
Hapse girerken telefonumuz dahil üzerimizdeki çoğu şey alınıyor o yüzden bizi arayan numaralar ile konuşabilmek için bir ankesörlü telefon olması hiç kötü olmaz aksine insanlara ulaşabilmemiz için bize bir artı olur. [Önerim haritanın içerisine belli noktalara ankesörlü telefon eklenmesi olacaktır]
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 18.10.2020 13:32
Olabilir fakat ekleme yapayım; Hapiste olduğumuz için saat başı bir arama hakkımız olursa daha iyi olur, telefonda görüşme yaparken "IC veya Guest" gardiyanların yanımızda olması gerek bana kalırsa. İçerideki bir adam dışarıya "Şunu öldürün, bunu kesin." gibi şeyler demesi bence pek doğru olmaz. Görüşme sadece bilgi amaçlı olabilir "Evet dostum bende seni özledim, birkaç gün sonra çıkacağım." gibi. Bu şekilde olursa destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 18.10.2020 14:36
Olabilir fakat ekleme yapayım; Hapiste olduğumuz için saat başı bir arama hakkımız olursa daha iyi olur, telefonda görüşme yaparken "IC veya Guest" gardiyanların yanımızda olması gerek bana kalırsa. İçerideki bir adam dışarıya "Şunu öldürün, bunu kesin." gibi şeyler demesi bence pek doğru olmaz. Görüşme sadece bilgi amaçlı olabilir "Evet dostum bende seni özledim, birkaç gün sonra çıkacağım." gibi. Bu şekilde olursa destekliyorum.
Böyle bir şey olabilir evet fakat hiç değilse içeriye npc olarak gardiyan koyulması gerekiyor bunun için çıkacak olan kavgalara dahi beanbag ile müdahale edecek bir tip npc yapılabilir sanırsam ama çok uzun sürer yada telefonda konuştuğumuz kelimelere göre ceza süresi 1 dk 10 dk arası artış gösterebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.10.2020 19:51
Ankesörlü telefon sistemi vardı zaten, pasif.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok